• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bingöl`de Kitap Fuarı Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Merkez Dörtyol parkındaki kitap fuarı bugün açıldı. Kitap fuarının ramazan ayı boyunca 24 saat açık kalacağı bildirildi.

Açılan Kitap Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Kitap Fuarı sorumlusu eğitimci yazar İbrahim Dağılma, kitapların yüzde 40 indirimle satışa sunulduğunu ifade ederek, "Ramazan ayı müminler için bir rahmet, şefkat ve merhamet ayıdır. Yüce kitabımız Kur`an-ı Kerim bir ramazan ayında Peygamber efendimize (sav) vahiy olundu. İlk inen ayetlerin oku olduğunu görüyoruz.

Yüce Allah diyor ki; `Yaratan Rabbinin adıyla oku (Alak Süresi 1-2)` biz de bunu fırsat bilerek Bingöl`e bir hizmet olsun diye halkımıza ramazan ayında bir kitap fuarı açmayı düşündük. İnşallah ramazan ayı boyunca Dörtyol Parkı aile çay bahçesinde halkımıza okumaları için, anlamaları için, anlatmaları için bu kitap fuarını sürdürmeyi düşünüyoruz.

Fuarda, Kur`an-ı Kerim çeşitleri, kaynak eserler, tefsir, hadis, fikir eserleri, roman türü eserler, CD`ler, Allah ve Muhammed (s.a.v) yazılı olan levhalar olmak üzere farlı çeşitlerimiz bulunmaktadır. Buradaki temel gayemiz bir ticari kazançtan ziyade halkımıza, kültür ve bilinçlenme açısından bir nebzede olsun öğrenmeleri gereken bazı konuları öğrenebilmeleri için bir kolaylık sağlamak istedik. Kitaplarımız yüzde 40 civarında bir indirime tabi tutulmuştur. Tüm halkımızı kitap fuarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir