• DOLAR 32.561
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2444.249
  • ...
STK'lardan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı'na ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Osmanlı Ocakları Derneği Başkanı Zülküf Ok ile Sakatlar Derneği Başkanı Osman Yağız, Hür Dava Partisi (HÜDA Par) Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler.


Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut ile il yönetiminden Metin Turan STK başkanlarıyla yaklaşık yarım saat görüştü.


Ziyaret esnasında Osmanlı Ocakları Derneği Başkanı Zülküf Ok, Hür Dava Partisi'nin programı, hedefleri ve çalışmaları hakkında İl Başkanı Vedat Turgut'tan bilgi aldı. Başkan Ok, HÜDA PAR'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve beğendiklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak da HÜDA PAR'ın hedefleri hakkında İl Başkanı Vedat Turgut'tan bilgi alan Osmanlı Ocakları Derneği Başkanı Zülküf Ok, yerel seçimlerde HÜDA PAR'a başarılar diledi.


Sakat Derneği Başkanı Osman Yağız ise STK olarak bölgede farklı kesimlere ait siyasi partilerin olmasının hayırlı olacağını düşündüğünü belirterek, HÜDA PAR'ın da hayırlı çalışmalara vesile olacağına inandıklarını ifade etti.


Yaklaşık yarım saat görüşme sonunda İl Başkanı Vedat Turgut, farklı camialara mensup STK'ların kendilerini ziyaret etmelerinden memnun olduklarını dile getirerek, en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunmayı düşündüklerini ifade etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir