• DOLAR 32.759
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2443.99
  • ...
İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir: Filistin direnişini destekleme stratejimiz değişmeyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhammed Muhbir, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahale ile telefonda görüştü.

Merhum İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan'ın direnişe ve Filistin halkına ciddi destek verme konusunda endişe sahibi olduğunu vurgulayan Muhbir, "İran İslam Cumhuriyeti'nin direniş hareketini özellikle Filistin direniş gruplarını desteklemedeki temel stratejisi, insanların değişmesiyle değişmeyecek." dedi.

Siyonist rejimin suçları ve saldırganlıklarıyla başa çıkmanın en etkili yolunun direnişin stratejisi olduğunu vurgulayan Muhbir, "Sadık Vaat operasyonu direniş hareketinin sonuçlarından biri olarak ABD ve siyonist rejimin hegemonyasını kırdı." ifadesini kullandı.

Nahale ise telefon görüşmesinde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ın vefatı nedeniyle İran halkıyla hükümetine başsağlığı dileklerini iletti.

Merhum Reisi ile Abdullahiyan’ın İran milletinin çıkarlarını savunmada ve direniş hareketine destek vermede her zaman ön saflarda yer aldığını belirten Ziyad en-Nahale, vekaleten göreve gelen Muhbir'e muvaffakiyetler diledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir