• DOLAR 32.82
  • EURO 35.281
  • ALTIN 2448.142
  • ...
Hasan Nasrullah'tan işgal rejimine: Daha fazla sürpriz bekleyin
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Netanyahu'nun Gazze'ye yönelik saldırganlığını sürdürme konusundaki ısrarının "işgal rejimini uçuruma düşüreceği ve felakete sürükleyeceğini" belirten Nasrullah, "işgalcilerin bugüne kadar hiçbir hedeflerine ulaşamadıklarını" vurguladı.

Nasrullah, işgalcilerin sekizinci ayına giren savaşın kendileri için eşi benzeri görülmemiş bir durum olduğu konusunda hemfikir olduklarını belirtti.

Lübnan'daki güney cephesi ve Hizbullah'ın Gazze'ye destek operasyonlarıyla ilgili olarak Seyyid Nasrullah, "Direnişimizden daha fazla sürpriz bekleyin." dedi.

Siyonist rejim sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, önceki gün işgal ordusunun Kuzey Komutanlığını ziyaret ederek rejimin "Hizbullah'a karşı detaylı, önemli ve sürpriz planları'" olduğunu söylemişti.

Netanyahu, "Kuzey komutanından brifing aldım ve tümen komutanlarıyla da görüştüm. Detaylı, önemli ve hatta sürpriz planlarımız var. Ancak bu planları düşmanla paylaşmayacağım. Kuzeyde güvenliği yeniden tesis etmeye ve bölge sakinlerini güvenli bir şekilde evlerine geri döndürmeye kararlıyız" ifadelerini kullanmıştı.

(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir