• DOLAR 32.22
  • EURO 34.76
  • ALTIN 2451.35
  • ...
KUDAKA Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ERZURUM - KUDAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Erzurum Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, BTSO Başkanı İbrahim Yumak ve kurul üyeleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, KUDAKA'nın yönetim kurulu toplantısının Erzurum'da gerçekleştirildiğini ve rutin olarak şehirlerde dönüşümlü yapıldığını ifade etti.

 

Toplantının sonunda TRA1 Düzey 2 Bölgesinde faaliyet gösteren Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesi ile KUDAKA Yönetim Kurulu arasında, bölgenin kaynak ve olanaklarını tespit etmeye, ekonomik ve sosyal gelişmeyi hızlandırmaya ve rekabet gücünü artırmaya yönelik doktora tezi çalışmaları yapılmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı. Protokole üç ilin valisi ve üniversitelerin rektörleri imza koydular. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir