• DOLAR 32.514
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2439.265
  • ...
Viranşehir Cami-Der kurban eti dağıtımına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLURFA-Viranşehir ilçesinde faaliyetlerde bulunan Cami-Der faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Dernek üyeleri ilçedeki fakir ve muhtaç 100 aileye kurban eti dağıttı. Derneğin kurban eti dağıtımı devam ederken dernek ayrıca ellerindeki fakir ailelerin listesini hayırseverler ile paylaşarak yüzlerce aileye daha kurban eti ulaştırılmasına aracılık etti.

Faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Cami Der Yardım Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Dolaş, "Fakirlere kurban eti dağıtımımız bayramdan sonraki günlerde de devam edecek. Birçok hayır sahibini de fakir öğrencilere, Suriyeli ailelere ve birinci derece fakir- muhtaç ailelerde yönlendirdik. Kalanlara da bizler ulaştırıyoruz. Gerek yönlendirmemiz ve gerekse derneğimizin et ulaştırdığı-ulaştıracağı fakir ailelerin sayısı yüzlerce."

Dolaş, "Kurbanlarına bizleri aracı edinen hayır sahiplerine, tanıdığımız muhtaç ailelere ulaşan hayır sahiplerine, bayramı yaşamadan kurban işi ile uğraşan üye ve günülülerimize şükran borçluyuz. Allah onlardan razı olsun." dedi

Kurban etini alan aileler de " Her zaman olduğu gibi bayramda da bizleri unutmayan Cami Der`e teşekkür ediyoruz." dediler.(Sabri Acet-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir