• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tren ambulansa çarptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Milli Egemenlik Bulvarı'ndaki hemzemin geçitten geçen ambulans sürücüsünün yük trenini fark etmemesi sonucu meydana gelen kazada ölen yada yaralanan olmazken ambulansta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, kaza 16.45'te Milli Egemenlik Bulvarı'nda meydana geldi. Hemzemin geçitten geçen ambulansa Kurtalan yönünden gelen yük treni çarptı. Çarpma sonucu ambulans, hemzemin geçidin kenarında bulunan sinyalizasyon direğine çarparak durabildi. Kazada ölen yada yaralanan olmazken ambulans kullanılamaz hale geldi.


Ambulans sürücüsü Nimetullah Kaya, "Biz Tüpraş tarafından gelirken bir çağrı üzerine Kuyubaşı TOKİ'de bulunan bir solunum hastasını almaya gidiyorduk. Sirenimiz açık bir vaziyette, Milli Egemenlik Bulvarı'nda bulunan hemzemin geçitten geçtiğimiz sırada tren ambulansa çarptı. O sırada trafiğin durduğunu görünce, ambulans için yani benim için durduklarını zannedip hemzemin geçitinden hızla geçmeye çalıştım. Hemzemin geçitini geçmeden önce trenin bariyerlerinin aşağıya inmediğini gördüm. Trenin sirenini de duymadığım için trenden habersiz hemzemin geçitini geçtiğim sırada tren ambulansın yan tarafına çarptı." dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (Yasir Oğuz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir