• DOLAR 32.569
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2437.059
  • ...
HÜDA PAR Kovancılar İlçe Teşkilatında bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Hür Dava Patisi Kovancılar İlçe Teşkilatının, Bayramın dördüncü günü Cuma Namazından sonra parti binasında düzenlediği bayramlaşma merasimine, parti üyelerinin yanı sıra, çok sayıda vatandaşın da katıldığı görüldü.

Bayramlaşma merasimine katılan Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin Bayramın önemine dair bir konuşma yaptı.

Şahin konuşmasında, "Bayram Allah`u Teala`nın iki büyük ibadetin hemen arkasından bize hediye ettiği cennet atmosferidir. Ümmet olarak içinde yaşadığımız asır`da zor günler geçiriyoruz. Bugün İslam ülkelerinde yaşanan zulümler yarın bizlerin ülkesinde de yaşanabilir. Bundan dolayı dünyadaki tüm acılar bizim acımızdır. Bizler sorumluluklarımızla dirilirsek toplumumuz dirilecektir. Ama bizler dirilmezsek küfür, ahlaksızlık ve zulüm dirilecektir." dedi.

Konuşmasının devamında Peygamberlere de darbelerin yapıldığını vurgulayan Şahin, "İbrahimi günler yaşadığımız bu süreçte sorumluluğumuzu yerine getirirsek yaşadığımız aile, mahalle ve toplumu ıslah edeceğiz. Hz. İbrahim, kulluk görevini yerine getirmesine rağmen o dönemde bir avuç insan dışında kimse iman etmedi. Ama ektiği tohum, yıllar sonra onun hatıralarını milyonlarca insan ibadet olarak yapıyor. Bu açıdan biz bir tohum ekiyoruz ama Peygamberî bir tohum ekiyoruz. Bu tohumun ekilmesinde zorluklar, sıkıntılar, darbeler olacaktır ama biz biliyoruz ki kazananlar Müslümanlar olacaktır. Çünkü kazananı ve kaybedenini ahiret belirleyecektir. Bundan dolayı toplumu ıslah edecek insanları etkili makamlara getirmeliyiz." görüşlerini dile getirdi. (Harun Kırmızıtoprak-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir