• DOLAR 32.597
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2450.893
  • ...
Denizli İrşad-Der`de bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DENİZLİ - Denizli`nin farklı semtlerinde ikâmet eden Denizli İrşad Kültür Eğitim Yadımlaşma ve Dayanışma Derneği`nin (İrşad Der) üye ve gönüllüleri, dernek binasında düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldiler.
 
Dernek binasında gerçekleşen bayramlaşma programına, Denizli İrşad-Der`in üye ve gönüllüleri ile vatandaşlardan oluşan çocuk, genç, yaşlı çok sayıda kişi katıldı.
 
Denizli İrşad-Der Genel Başkanı Halil Çelik burada yaptığı konuşmada, "Derneğimizin düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına hepiniz hoş geldiniz. Mübarek Kurban Bayramının ülkemize, İslam alemine, bütün mazlum ve Mustazaflara huzur, barış ve zulümden kurtuluş müjdesi getirmesini, İslam ümmetinin kardeşlik ve vahdetine vesile olmasını, özellikle Mısır` da, Filistin` de, Suriye`de, Irak`ta, Afganistan`da, Çeçenistan`da, Türkistan`da ve Myanmar`da akan Müslüman kanının durmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz. Rabbimizden Habil`den ve Hz. İbrahim`den kabul ettiği gibi kestiğimiz kurbanları kabul etmesini diliyoruz. Ayrıca buradan bütün Müslümanların Kurban Bayramını kutluyorum." dedi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir