• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hür Dava Partisi`nden bayram ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Hür Dava Partisi Kurucu Başkanı Hüseyin Yılmaz, Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, İl Sekreteri Şeyhmus Tanrıkulu, Kayapınar İlçe Başkanı Abdulhakim Demir, Mehmet Demir, M. Ali Aysu`dan oluşan bir heyet Hak Sanayici ve İşadamları Derneği`ni Kurban Bayramı münasebetiyle ziyaret etti. Hüda Par heyeti, HAKSİAD Başkanı Ramazan Azboy tarafından kapıda karşılandı.
 
HAKSİAD yetkilileri, derneklerinin çalışmaları hakkında HÜDA PAR heyetine bilgi verirken, HÜDA PAR heyeti de partilerinin teşkilatlanmaları, yerel seçim çalışmaları ve bu konudaki beklentiler ile ilgili bilgi verdi. Ziyaret yapılan ikramlar ve bayramın İslam ümmetine hayırlar getirmesi temennisiyle sona erdi.
 
HÜDA PAR heyeti daha sonra kanser hastası Davut Tırak`ı evinde ziyaret ederek kendisiyle bayramlaştı. Hastalığı hakkında bilgi alan heyet kendisine acil şifalar temennisinde bulundu.
 
Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesi`nde kanser tedavisi gören hastaları da ziyaret eden heyet, hastaları tek tek sorup hastalıkları hakkında yakınlarından bilgi aldı. Hastalara çeşitli hediyeler takdim eden heyet, kendilerine moral desteği verdi.
 
Umut Kervanı Platformu`na üye derneklerden Umut Kapısı Gıda Bankası`nın kurban kesim alanında da incelemelerde bulunan heyet, dernek yetkililerinden bu yılki kurban çalışmaları hakkında bilgi aldı. Burada çalışan gönüllüler de bir müddet sohbet eden heyet, daha sonra kesim alanından ayrıldı. (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir