• DOLAR 32.562
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2442.427
  • ...
HÜDA PAR Silvan teşkilatı siyasi partilerle bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi Silvan İlçe Başkanı Sıtkı Batı ve beraberindeki heyet, AK Parti ve BDP`ye bayram ziyaretinde bulundu. HÜDA PAR heyeti, hasta olan Saadet Partisi Silvan İlçe Başkanını ise evinde ziyaret ederek bayramlaştı.
 
BDP ilçe Başkanı Kerem Canpolat burada yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberliğin olması gerektiğini, Türkiye ve Ortadoğu`nun birçok ülkesinde Kürtlerin bulunduğunu ve hepsin de Kürtlerin zulüm gördüğünü bunun için Kürtlerin bir araya gelip birlik olması gerektiğini belirtti.
 
Bazı yerlerde tatsız olaylar yaşandığını ifade eden HÜDA PAR ilçe Başkanı Sıtkı Batı ise, bunun hiç kimseye faydası olmayacağını, bu olumsuz olaylarda en çok halkın zarar göreceğini belirterek, "Bunun için hepimizin İslam kardeşliği ile bir araya gelip beraberliği sağlaması lazım." dedi.
 
Saadet Partisi İlçe Başkanı M. Mahmut Demirkıran ise, bütün İslami camia ve cemaatlerin hepsinin bir araya gelmesi gerektiğini ifade etti.
 
AK Parti İlçe Başkanın hazır olmadığı makamında yerine vekalet eden Ağabeyi H.Metin Kılıçaslan ise, "Memleketimize dünya ve ahiretimiz için hangisi hak ise cenabı Allah onlarla beraber olsun ve işlerini rast getirsin." dedi. (Yusuf Batı - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir