• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kılıçdaroğlu Gaziantep'te
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk olarak Gaziantep Ticaret Borsasında Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

 

Gaziantep'in sadece Türkiye'nin değil Ortadoğu'nun en önemli kentlerinden birisi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Kurumlarının, kuruluşlarının ve sanayisinin güçlü olması hepimizin gurur kaynağıdır. Gaziantep ne kadar güçlü olursa Ortadoğu'da Türkiye o kadar güçlü olur." dedi.

 

Kılıçlaroğlu, 'Demokratikleşme Paketi'yle ilgili ise, "Ne demokrasi paketi, bu bir seçim paketi. Birisi lütfedecek; halka demokrasi vaat edecek. Demokrasi bir uygarlık işaretidir, birikim, kültür işidir." ifadelerini kullandı.

 

Başbakan tuvalete gitmiyor mu?
Paketle yasağı kalkan harflerle ilgili yorumda da bulunan Kılıçdaroğlu, "Neymiş efendim, 3 tane harf geliyormuş alfabeye. W, Q, X harfi geliyormuş. Ben merak ediyorum; Başbakan tuvalete hiç gitmedi mi? Tuvaletlerin kapısında W yazar zaten. Var zaten kullanılıyor." dedi. (Şefik Mert - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir