• DOLAR 32.548
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2436.518
  • ...
HÜDA PAR  Mardin Artuklu İlçe Teşkilatı kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN- Mardin`in büyük şehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte Mardin merkezinde kurulan Artuklu ilçesindeki çalışmalarını tamamlayan HÜDA PAR, valiliğe verdiği dilekçe ile Mardin Artuklu ilçe teşkilatını da resmen kurdu.
 
HÜDA PAR Mardin Artuklu İlçe Başkanı İsmail Çevik; Valilik çıkışında yaptığı açıklamada: "Hür Dava Partisi Genel Merkezinden aldığımız yetki belgesi ile Mardin Valiliğine başvurumuzu gerçekleştirdik.
 
Kurdukları Artuklu İlçe Teşkilatının tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını dileyen Çevik; Teşkilatımız özellikle Mardin`imize ve bölgemiz başta olmak üzere ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Temiz, dürüst ve ilkeli bir siyaset için Allah`u Teâlâ`nın yardımın diliyoruz.
 
Gayemiz öncelikle yüce Rabbimiz, ardından da milletimizi memnun etmektir. Siyasi arenaya girdikten sonra elimizden gelen tüm imkânları halkımızın hizmetine sunacak ve nerede yapılması gereken hizmet varsa biz orada olacağız. Çünkü biz halkımıza hizmet için yola çıkmış bulunuyoruz.
 
Parti Programımızda da belirtildiği gibi gayemiz adalettir, hürriyettir, hakkaniyettir, barıştır, huzurdur ve kardeşliktir. Bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazırız" şeklinde konuştu.
(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir