• DOLAR 32.276
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2403.948
  • ...
İşgalci katil bakandan skandal teklif!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin aşırı sağcı Ulusal Güvenlik sözde Bakanı Itamar Ben-Gvir ile Yerleşim ve Ulusal Vizyon sözde Bakanı Orit Strock, işgal altındaki Kudüs'te bir işgalcinin öldüğü eylem sonrası "Filistinlilere hareket kısıtlaması getirilmesini" savundu.

Ben-Gvir, Kudüs'teki eylem sonrası olay yerine gelerek açıklamalarda bulundu.

Siyonist rejimde "daha fazla silah dağıttıklarını" belirten işgalci Ben-Gvir, (dağıttıkları) silahların "hayat kurtardığını" öne sürdü.

Katil Ben-Gvir, işgal altında bulunan "Batı Şeria'daki (yasa dışı yerleşim birimlerinde yaşayan) Yahudilerin yaşama hakkının, Filistin yönetimi sakinlerinin hareket özgürlüğünden daha önemli olduğunu" iddia etti.

DAHA FAZLA KONTROL NOKTASI VE KISITLAMA İSTEDİ
"Daha fazla kontrol noktası ve kısıtlamalar olmasını beklediğini" belirten işgalci Ben-Gvir, "Filistin halkı gibi bir şeyin olmadığını" ileri sürdü.

DAHA ÇOK KONUT İNŞA EDİLSİN ÇAĞRISI
Siyonist rejimin aşırı sağcı sözde Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, işgal altındaki Kudüs'te bir işgalcinin öldüğü eylem sonrası işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan yasa dışı işgalci yerleşim birimlerine yeni konutlar inşa edilmesi çağrısı yaptı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir