• DOLAR 32.564
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.413
  • ...
Hilvan'da kazalar bitmiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir türlü bitirilemeyen yol yapım çalışması sebebiyle hemen hemen her gün meydana gelen kazalar ilçe halkını bıktırdı.

Son olarak 65 EN 082 plakalı taksinin ana yola dikkatsiz girmesi sebebiyle karşı taraftan gelen kamyonla çarpıştı. Kazada ölen ve yaralanan olmadı. Maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Halk tepkili
Öte yandan bir türlü bitirilemeyen yol yapım çalışmaları sebebiyle meydana gelen kazalardan bıkan ilçe halkı ise, çalışmaların bir an önce bitirilmesini istedi.

Konuyla ilgili konuşan esnaf Mustafa Kuzlu, "Yaklaşık bir aydır yolun tek şerit olmasından dolayı haftada en az iki kazaya denk geliyoruz. Tanıdığım bir kaç kişi şu anda kazalar nedeniyle hastanede yatmaktadır. Yetkililerin bir an önce yolu bitirmeleri ve trafik ekiplerinin Gölcük yol kavşağında bir an önce önlem alması gerekir" dedi.

Yol üzerinde esnaflık yapan Ali Ayaz ise, "Yol yapım çalışmaları sebebiyle trafik tek şeritten sağlandığından kazalar meydana geliyor. Yetkililerden ricam bir an önce trafik uyarı levhaları ile araçların hız limitlerini gösteren levhaları yola bırakmaları gerekir" şeklinde konuştu. (Mehmet Can Yardımcı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir