• DOLAR 32.269
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2466.531
  • ...
Aksaray Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alacak! Son tarih 5 Mart! En az lise mezunu 11 personel alımı... İşte başvuru şartları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aksaray Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alacak... Destek Personeli, büro personeli, sağlık teknikeri kadrolarına 11 personel alımı yapılacak..

BAŞVURU ZAMANI, YERİ ve ŞEKLİ:

Başvuru Başlangıç Tarihi : 19/02/2024
Başvuru Bitiş : 05/03/2024

Adaylar başvurularını ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren on beş gün içerisinde başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklardır.

(Belgegeçer, posta vb. ile yapılacak başvurular işleme alınmayacaktır.) Adaylar ilan edilen pozisyonlardan yalnızca birine başvuru yapabilecektir.

Süresi içerisinde yapılmayan, eksik belge ile yapılan, nitelikleri uygun olmayan adayların başvuruları ile birden fazla pozisyona başvuru yapan adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:
1. Başvuru Formu. (www.aksaray.edu.tr sayfasından temin edilecektir. Başvuru formunda ilan numarası ve başvurulan unvan belirtilmek zorundadır.)

2. 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu sınav sonuç belgesi.

3. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı veya onaylı sureti (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge de kabul edilecektir.)

4. Nitelik alanında istenen sertifikalar aslı veya onaylı sureti (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge de kabul edilecektir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir