İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) tarafından açıklanan bilgilere göre, Konak ve Bornova ilçelerini etkileyen planlı su kesintisi, 5 Ağustos 2025 Salı günü saat 04.00’te sona erecek.

İZMİR SU KESİNTİSİ

İzmir'in Konak ve Bornova ilçelerinde yaşayan vatandaşlar için Toplam 19 saat süreceği söylenilen su kesintisinin 5 Ağustos salı günü sabah saatinde 04:00 itibarı ile sona ermesi bekleniyor.

Bölgeye suyun verilmesi altyapı çalışmalarına göre birkaç saat gecikmeli olabileceği açıklandı. İZSU yapılan çalışmaların belirtilen tarihe uygun şekilde tamamlanması için ekiplerin sahada olduğunu ekledi.

Zorunlu su kesintisinden;

Konak İlçesine bağlı Saygı, Murat, Atamer, Anadolu, Boğaziçi, Huzur, Trakya, Çınartepe, Zeybek, Yavuz Selim, Millet, Cengiz Topel, 26 Ağustos, Ulubatlı, Mehmet Akif, Mehtap, Ferahlı, İsmet Paşa ve Levent Mahalleleri ile,

Bornova İlçesine bağlı Çamkule, Meriç Mahalleleri etkilenecektir.

Muhabir: FURKAN ASLAN