• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Siyonist vahşete istihbarat ve askeri koruma sağlayan İncirlik ve benzeri askeri üsler Türkiye‘de konuşlanmaya devam ettiği müddetçe Türkiye’nin Devlet olarak attığı her adım boşa çıkacak ve anlamını yitirecektir.

Filistin, Gazze, Kudüs ve Mescid-i Aksa konusunda duyarlılık gösteren Devlet’in ve Hükümet’in sıradan vatandaşlar gibi davranmasının zamanı çoktan geçti.

Hem Türkiye’de hem de diğer İslam ülkelerinde devletler vatandaşlar gibi davranmaktan vazgeçmeli fiili adım atmaya başlamalıdır artık.

Kınama, miting, gözyaşı dökmek, market raflarından Siyonizm’e hizmet eden firmaların mallarını kaldırmak, onları boykot etmek vatandaşların gösterecekleri duyarlılıktır. Çünkü çoğunlukla ellerinden gelen de budur.

Ama Devletler, Hükümetler ya da İktidar Partileri böyle davranamazlar. İsrail’e, Örgüt gibi değil Devlet gibi davran, diyenlerin de Devlet gibi davranmalarının zamanı gelmedi mi halen?

Eğer o İncirlik denen şeytan yuvasından halen israil’e istihbarat sağlanıyorsa, koruma kalkanı işliyorsa burada durup bu konuyu sorgulamak gerekmektedir.

Eğer denildiği gibi bir kargo firmasına ait kargo uçağı günübirlik olarak halen israil’e gıda maddeleri taşıyorsa, tabi ki; Türkiye’nin de aynı şekilde davranan diğer ülkelerin de takındıkları tavırlar, kınamalar, bağırıp çağırmalar fayda vermez, israil’e geri adım attırmaz.

Başta Türkiye olmak üzere bütün Müslüman ülkelerin; halkların duygularına, isteklerine kulak vermesi lazımdır.

Halen israil uçakları ya da israil’e giden uçaklar Türkiye’nin ve diğer İslam ülkelerinin hava sahalarını kullanıyorsa, Gazze’ye ağıt yakan liderlerin ülkeleri halen israil ile ekonomik ilişkilerini kesmemişse elbette ki niyetleri sorgulanır, yaptıkları değil yapmadıkları gündem edilir.

Bir aydır israil ha bire Ümmet’in çocuklarını katlediyor, Gazze’yi bombalıyor. Bu bir aylık sürede hiçbir İslam ülkesi kayda değer, israil’i durduracak bir adım atmadı.

Korkmayın israil yenilmez değildir. Kıt imkânlarla israil’in yenilmezlik balonunu söndüren HAMAS ve Kassam Tugayları’nın ellerinde uçak yok, İHA ya da SİHA da yok.  Ama Türkiye’de var, Pakistan’da var. Mısır’da da var.

İsrail gelmiş tam da Ümmet Coğrafyası’nın ortasına ur gibi yerleşmiş durumda. Denize olan sınırı dışında İslam Devletlerinden başka hiçbir çıkış noktası yok.

Ama onun Demir Kubbe denen lanetli koruma kalkanı, İncirlik Üssü’nden yani Türkiye topraklarından başlıyorsa eğer israil neden korksun ki?

İncirlik’te konuşlu savaş uçakları her an israil’i korumak için hazır bekliyorsa eğer, israil elbette ki hiçbir şeyden korkmaz.

Var sayalım ki; israil Türkiye’ye savaş ilan etti. O zaman İncirlik’te konuşlu uçaklar Ankara’yı mı vuracak yoksa Tel Aviv’i mi? Tel Aviv’den fırlatılan füzeler için mi yoksa Ankara’dan ateşlenen füzeler için mi erken uyarı sistemi verecek?

Zaman Devlet gibi davranma zamanıdır. İncirlik denen Siyonist üssün kapısına kilit vurmak Türkiye için Yüzyılın onuru olarak tarihe geçecektir.

İncirlik kapatılırsa eğer Türkiye gerçek manada bağımsız olacaktır ve de israil’in o çok güvendiği Demir Kubbe’sinde büyük bir gedik açacaktır.