• DOLAR 32.444
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2441.401
  • ...

Siyonist çete sadece direnen Müslümanları, özgürlük ve bağımsızlık için mücadele eden kesimleri değil, topyekûn tüm Filistin halkını katletmeye başlamış durumda. Kadın, çocuk, sivil demeden Filistin halkına bir soykırım uyguluyor. Bu bir soykırımdır. Sırp vahşilerin Bosna’da işledikleri soykırım suçlarının aynısını Siyonist çete Filistin’de işliyor.

En son Siyonist çetenin hedefi minik Ammar oldu. Dört yaşındaki Ammar Muhammed Huceyrat… Minik Ammar, el-Celil'in Bi'ru'l-Meksur köyünde, parkta oynarken annesinin gözleri önünde silahlı saldırıya uğrayıp katledildi. Vahşi saldırıda annesi de yaralandı.

Siyonist çetenin katil askerleri, polisleri, sivil giyimli milisleri her Allah’ın günü, hiçbir sebep olmadan, hiçbir bahaneye sığınma gereği duymadan, tavuk boğazlar gibi Müslüman kadın ve çocukları şehit ediyorlar. Canları isteği zaman katiller sürüsü halinde sokak ve caddelere çıkıyorlar ve gözlerine kestirdikleri Filistinlileri herkesin gözleri önünde infaz ediyorlar.

Filistin halkının can ve mal güvenliği tamamıyla yok edilmiş durumda. Sabah işine giden bir esnaf, okulunun yolunu tutan bir öğrenci, pazara çıkan bir kadın her an infaz edilme tedirginliği yaşıyor ve bir daha evine sağ dönüp dönemeyeceğini bilmiyor, bilemiyor. Analar çocuklarını, kadınlar eşlerini uğurlarken acaba akşam eve dönebilecekler mi diye saatlerini azap ve keder içinde geçiriyorlar.

Her gün gazetelerde, televizyonlarda, sosyal medyada, haber ajanslarının sayfalarında sokak ortasında infaz edilmiş genç bir kızın, minik bir çocuğun, yaşlı bir kadının, yeni damat olmuş çiçeği burnunda bir delikanlının yerde, kanlar içinde, mazlum ve mahzunca uzanmış cansız bedeninin resimleri, görüntüleri yayınlanıyor. Birkaç dakika sonra ölecek olan, can çekişen çocuk yaştaki masum insanların gözlerindeki o dehşet, yardım dilenen, kaçış yolu arayan o ciğer yakan bakış ekranlardan gönüllere zehirli bir hançer misali saplanıyor.

Siyonist çete planlı, tasarlanmış bir hedef doğrultusunda soykırım yapıyor. Kendisine sınırsız destek veren gayr-i meşru babası, büyük şeytan Amerika’nın, İslam düşmanı Avrupa’nın, İslam’a, İslami düşünüş ve yaşama düşmanlık yapıp yasaklamayı meslek edinmiş Batının koruyucu kolları arasında kendini güvende hissederek cinayet ve vahşetlerinde sınır tanımıyor. Gün geçtikçe cinayetlerini, acımasızlığını, katliamlarını, şımarıklık ve küstahlığını daha da artırıyor.

Siyonist çete onlarca İslam ülkesinin, nüfusu iki milyara dayanmış İslam ümmetinin gözlerinin içine arsızca ve küstahça bakarak adeta şöyle haykırıyor: “ Filistin bizimdir, biz Yahudilerin… Tanrının bize hediye ettiği topraklar. Biz bu topraklarda büyük Yahudi devletini kuracağız. Sonra da sizlerin topraklarınızı ellerinizden alacağız. Siz İslam ümmetinin kalbinde, kutsal saydığınız topraklarınızın üzerinde kuracağız devletimizi. Başkentimiz Kudüs olacak, yani sizin ilk kıbleniz. O yüzden bu topraklarda hiçbir Müslüman’a, hiçbir Filistinliye yer kalmayacak. Filistin’i Filistinliler için öyle güvensiz bir yere dönüştüreceğiz ki bütün Filistinliler, kadın, çocuk, erkek, kaçıp gitmekten başka yol bulamayacak. Filistin’de bir tek Filistinli bırakmayacağız. Sizlerin bağırıp çağırmanız hiç umurumuzda değil. Öfkeniz, izzetinizin, onurunuzun çiğnenmesi bizi sadece mutlu eder. Arkamız güçlü. Amerika bizden yana, Avrupa bizden yana, Rusya bizden yana, başınızdaki yöneticilerin çoğu bizim adamlarımız. Bakmayın siz ekran önlerinde esip gürlemelerine, çoğu bizim plan ve projelerimizin gönüllü hizmetkârları. Ülkelerinizdeki medyaların bile çoğu bizim paramızla kurulmuş, bizim hizmetimizde. Tehlikeli gördüğümüz liderlerinizi, komutanlarınızı, âlimlerinizi, bilim adamlarınızı, siyasetçilerinizi önce katil, terörist ilan ediyor, sonra da füzelerimizle, bombalarımızla öldürüyoruz. Siz de bizimle birlikte onları katil ve suçlu görüyorsunuz. Biz böyle güçlüyüz işte. Bekleyin, Filistin’den sonra sıra size de gelecek. En verimli topraklarınız bizim büyük Yahudi devletimizin sınırları içinde yer alacak çok geçmeden. Ve siz, siz Müslümanlar bizim hizmetkârlarımız, esirlerimiz, ucuz iş gücümüz olacaksınız. “

Bu katil çete artık yok edilmeli. Ne pahasına olursa olsun imha edilmeli. Onur ve izzet sahibi Müslümanlar güçlerini birleştirerek tüm İslam ümmetini tehdit eden ve tehditlerini küstahça hayata geçiren bu kanser tümörünü ümmetin topraklarından söküp atmalı. Müslümanlar bunun mücadelesini veren başta HAMAS, İslami Cihat ve Hizbullah olmak üzere bütün direniş güçlerine tüm imkânlarıyla destek vermeli.

Evet, minik Ammar’ın katili, minik Ammarların katili rejim artık yok edilmeli…