• DOLAR 32.261
  • EURO 34.687
  • ALTIN 2403.105
  • ...

Emniyetin gizli ve özel birimleri Adana`da yine sahnede…

Yine mütedeyyin kesime karşı, murdar komplolar peşinde…

Toplumun geleceğini muhkem surlarla inşa etmeye çalışan İslami STK`ları terörize etme derdinde…

İslami STK`ların tamamen yasal olan faaliyetlerine katılan gençleri baskı ve şantajlarla yıldırma düşüncesinde…

Tüm baskılara rağmen İslami STK`ların faaliyetlerine katılmaya devam edenleri "…camiasının uzantısı olan bu derneğe gitmeyin! Yoksa…" tehditleriyle zan ve korku altında bırakma isteğinde…

Yıllardır bin bir çeşit entrikalarla karşılaşmış ve bunların hepsini Allah`ın yardımıyla atlatmış olan İslami camiayı ve İslami camiaya gönül vermişleri bu ve bunun gibi desiselerle baskı altına almayı düşünmek; faaliyetlerinden geri bırakmayı tahayyül etmek aklıselimce bir hareket mi?

Oysa ne zorluklar gördü bu camia, ne büyük depremler yaşadı. Hiçbiri yıkmadı, hiçbir dayatma yıldırmadı İslami faaliyetlerini…

Bu mu yıldıracak onları? Derneğe gitmeyin safsataları mı hizmet etmelerini engelleyecek? Murdar desiseler mi, birlik ve beraberliklerini bozacak? Kirli oyunlar mı İslam`ı öğrenmelerine ve öğretmelerine engel olacak?

Yooo… Kimse hayal peşinde olmasın, kimse İslami camia adına hesaplar yapmasın.

Hiç kimse, ama hiç kimse danışıklı dövüş oynamaya kalkmasın veya iyi polis kötü polis rolüne soyunmasın.

İslami camiaya gönül vermişler feraset sahibidirler çünkü…

Gizli ve kirli komplolar peşinde olan özel birim elemanlarının dediği gibi, illegal bir yapılanma ve sansasyonel eylemler peşinde değiller. Saf ve temiz gençlerin halis niyetlerini suiistimal etme düşüncesinde değiller.

Dertleri; aziz İslam davasının iyice anlaşılması ve noksansız yaşanılması için İslami davet çalışmaları yapıp, tevhidi mülahazaya sahip dindar bir nesil yetiştirmektir.

Amaçları; karanlıklarda hayatlarını idame ettiren mazlum halka İslam`ı anlatmakla beraber, haklarının neler olduğunu anlatmaktır.

Faaliyetleri; haksızlıklara uğramış, mağdur edilmiş, kimsesiz, fakir, yoksul halkın sorunlarına çözüm bulmak ve onlara maddi ve nakdi yardımlarda bulunmaktır.

Hedefleri de; yaptıkları karşılığında Allah Tebareke ve Teâlâ`nın rıza ve hoşnutluğunu kazanmaktır.

Durum bunlardan ibaretken ve her şey açık ve yasaların istediği şekildeyken; Adana`da, İslami kesime dadanan "özel birim elemanları" tahayyül ettikleri hedeflerine ulaşırlar mı?

Kanaatimce hayır, kesinlikle istedikleri hedefe ulaşamayacaklardır.

Zira tarihe baktığımızda, hayatlarını Allah ve Resulünün emrettiği şekilde idame ettirenlere karşı yürütülen politikalar daima sonuçsuz kalmıştır.

Kimi zamanlarda ise davanın rehber şahsiyetlerinin ulvi ferasetleriyle de bertaraf edilmiş, ortadan kaldırılmıştır.

Bu ilahi gerçeğin, özellikle İslami camiaya karşı kirli ve gizli komplolar yapan kişi ve birimlerce göz ardı edilmemesi dileğiyle.

Allah`a emanet olun.

Muhammet Şerif / Doğruhaber