• DOLAR 32.202
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2430.959
  • ...

Sapkınlık trendi gittikçe artıyor. Hemen her kurum veya kuruluş ekonomik, sosyal veya kültürel baskı altında buna göz yumuyor. Bu plan, toplumu ifsat etme projesi olarak dünyanın derin güçleri tarafından dayatılıyor.

Özellikle çocuklarımızın cinsiyet değiştirme konusunda reşit olmamalarını dikkate almayıp cerrahi operasyonlar yapmaları, insan nesline yapılan en büyük darbedir. Nesli yok etmektir. Reşit olmayan bir çocuk sigara, alkol alamaz. On sekiz yaşına dek birçok şeyi izinsiz yapamaz. Devlet denen erk, buna izin verilmeyeceğini kanunlarla tespit etmiştir. Lakin henüz reşit olmayan bir çocuğun, cinsiyetini fiziki olarak değiştirmeye yönelik cerrahi operasyonlar için nasıl ebeveynin iznine başvurulmaz ya da devlet erki bunu nasıl anayasal teminat altına almaz. Neticesi çocuğun geleceği açısından telafi edilemeyecek sonuçları beraberinde getiriyor ve buna dair örnekler her gün gazetelerin üçüncü sayfa haberlerine konu oluyor.

Devlet bu girişimi SSK ile güvence altına almışsa bunda geri adım atmalı, siyasilerimiz “İstanbul sözleşmesi” gibi hemen bu uygulamadan vazgeçmelidir.

Bir insan ya kadın ya da erkektir. Bunun üçüncü bir cinsi yoktur. İnsanlık kadın ve erkek cinsinden doğmuş ve bunda sonra da böyle devam edecektir. Bu konuda sosyal medyada kedi kılığına girmiş bir kadının ibretli sözlerini buraya alıyorum. Hem düşündürücü hem de kendini kadın ya da erkek bedenine hapsetmiş karşı cins olarak gören veya tanımlayanlar için ibret verici bir akıl tutulması olarak okunabilir:

"Benim adım Lindsey Graham ve ben bir kediyim. Ben kedi kılığında bir kadın değilim. Şimdi lütfen kedi olduğumu düşünenler ve kabul edenler el kaldırabilir mi? Hiç kimse. Çok haklısınız. Çünkü sizler aptal değilsiniz ve bu çocuklar da aptal değiller. Hepiniz bana bakınca anlıyorsunuz ki ben kedi kılığında bir kadınım. Şundan da hepiniz eminsiniz ki eğer ben gerçekten kedi olduğuma inanıyorsam psikolojik bir sıkıntım var demektir.

Eğer benim psikolojim bozuksa ve gerçeklikten tamamen kopuksam çocuklarınızı bana emanet eder misiniz? Çocukları eğitmeme izin verir miydiniz?

Ben kurgu ve gerçeği ayırt edemiyorken ne kuyruk, ne bıyık ne de kostüm beni bir kedi yapamaz. Aynı şekilde ne ruj, ne topuklu ayakkabı, ne de uzun saç bir erkeği kadın yapamaz.”

Bu sebeple ne bir kadının içine hapsolmuş bir erkek ne de bir erkeğin içine hapsolmuş bir kadın yalanı var. İnsan ya erkek ya da kadındır. Üçüncü bir cins olmadığı gibi bir erkeğin kendini kadın, bir kadının kendini erkek gibi hissetmesi diye bir durum da yoktur. İnsanları aldatma ve toplumu ifsat etme “nesli ve ekini yok etme” ile aynıdır.

Bu sapkınlığa sahip olanların toplumda sapkınlığın reklamını yapmaya cüret etmeleri, azgınlıklarını ve sapkınlıklarını artırdığından buna hiçbir şekilde izin verilmemelidir.