• DOLAR 32.56
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2444.021
  • ...

Güzel gündemimizi birileri değiştirmek istedi, bundan dolayı ufak bir kesintiye uğradı. Onlara cevap vermeyeceğiz. Zaten onlar cevap gerektiren bir söz söylemediler ki. Geldiler, bir takım acayip seslerle ve homurtularla saldırdılar ve çekip gittiler. Bir söz söyleselerdi biz de karşılığında bir şeyler söylerdik. Ne yani, bizden aynı şekilde karşılık vermemizi mi bekliyorsunuz? Muhterem kardeşler, biz bu konuyu burada noktalıyoruz, sizin de aynı şeyi yapmanızı istiyoruz, uzatmıyoruz vesselam.

Evet, nerede kalmıştık, Kudüs diyorduk öyle değil mi? Ümmetin gündemi haftalardan beri Kudüs iken biz başka şeyler konuşacak değiliz ya. Elbette yapılması gereken neyse onu yapacağız.

Kaldığımız yerden devam ediyoruz ve Kudüs, illa ki Kudüs diyoruz. Zaten doğusuyla batısıyla, Birleşmiş Milletleriyle bütün bir dünya Kudüs diyor.

Ve olaylar bizim arzu ettiğimiz istikamette gelişiyor, Amerika yalnızlaşıyor, siyonist terör devleti yalnızlaşıyor elhamdülillah.

“Amerika sırtındaki bu kamburu, terörist israil kamburunu atmalıdır” deyip duruyorduk, inşaallah Rabbimiz bize bundan daha fazlasını verecek gibi. Rabbimiz insanlık alemine sadece siyonist devleti değil Amerika`nın bizzat kendisini insanlık için bir kambur olarak gösterecek. İnsanlık alemi de bu kamburu sırtından atmanın yollarını arayacaktır.

Yaptırım gücü olmasa bile dünyanın Amerika`yı karşısına alması bize göre çok büyük bir olay, belki de bu yüz yılın en büyük olaylarından birisidir. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi`nden sonra esas Genel Kurul`da da aynı duruş sergilenecektir inşaallah. 

Bu arada Arap krallarından ihanet edenler de dönüş yapmak zorunda kaldıklarını anladılar galiba, suçlarını telafi için onlar da bir şeyler yapacaklar her halde.

Amerika`nın bu durumdan kurtulmasının tek yolu kendi sırtındaki kamburu atıp kurtulmasıdır.

Çok zor zannettiğimiz Kudüs konusu bir bakmışsınız en kısa zamanda çözüme kavuşmuştur. Sadece Filistinlilerin ve İslam dünyasının değil, başta Hıristiyan alemi olmak üzere bütün bir dünyanın rahat bir nefes alması Kudüs meselesine bağlıdır. Dünya bunu görmüştür inşaallah, şimdi somut adımlar bekliyoruz.

Bu arada Müslümanlar olarak Kudüs vesilesiyle daha geniş düşünmemiz gerektiğini, bir takım hazır kalıp ve şablonlardan kurtulup düşünce ufkumuzun açılmasını da Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Demek istediğimiz odur ki, bütün bir dünya karşımızda değil, bütün bir dünya bize cephe almış değil, bunu görüp ona göre değerlendirmemiz gerekir.