• DOLAR 32.47
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2451.231
  • ...

Dünya böyle bir eşkıya gördü mü dersiniz? Tarih boyunca gelmiş geçmiş ne kadar zalim, gaddar ve eşkıya varsa onların bütün ortak özelliklerini kendisinde toplamış görünüyor Amerika’nın başındaki şu bunak.

Bir insan kibri,  istikbarı büyüklenmeyi ancak bu kadar temsil edebilir. Büyük Şeytan Amerika’nın başkanı olmasa da kendisi bizzat tepeden tırnağa şeytanın ve küstahlığın temsilcisi. Zaten başkan olmadan önceki hayatı da öyleymiş.

Belki firavunlar ve nemrutlar bulundukları konumla bunun kadar uyumlu olmamıştır.

Şöyle bir bakar mısınız; gövdesine, çehresine, gözlerine, kaşlarının ve gözlerinin oynayışına. Olsa olsa bu bir deccal, deccalin ta kendisidir diyorum.

İmzası da aynen kendisi gibi öyle değil mi? Zaten bütün imzalar, imzalardan önce isimler müsemmalarıyla özdeşleşirler. Bu eşkıyanın sadece imzası değil imzasını atarken yüzünün aldığı şekil, daha sonra imzasını takdim edişi aynen bir firavun, bir nemrut gibi.

O haliyle karşınızda zalimlerin zalimi durmaktadır. Kudüs’ü terör devletinin başşehri ilan ederken de, Golan Tepelerini siyonist terör devletine bağışladığını ilan ederken de aynı imza ve aynı resim.

Eşkıya başı dünyaya bu pozu verirken hemen ardından eşkıyanın piçi de Gazze’ye, Gazze’nin minicik yavrularının üzerine ölüm yağdırmaya başlıyor. Müslümanlar kendi evlerinde, kendi yurtlarında eşkıyalıkla karşı karşıya gelmiş durumda.

Şimdilik dünya buna ya susuyor yahut da seslerinin en cılız tonuyla ufak bir itirazda bulunuyor.  Bir biçimde eşkıya herkesi susturuvermiş durumda.

Fakat biz biliyoruz ki eşkıya başının bu imzası, eliyle dünyaya salladığı bu belge kendisinin cehennem mazbatasıdır, bundan hiç tereddüdünüz olmasın.

Fakat biz Rabbimizden bir şey daha niyaz ediyoruz; ahiret cehenneminden önce cehennemi bu dünyada da göster eşkıya başına. Bu imza ve bu küstah görüntü onun bu dünyadaki cehenneminin de mazbatası oluversin.

İnşaallah oraya doğru da gidiyor. Kendisiyle birlikte siyonist terör devletinin de tükenişinin başlama belgesi olsun. Sahneden defolup giderken ekranlarda sık sık gösterilmesi gereken bir belge olarak kullanılacaktır.

Çok defa tekrar ettiğimiz gibi Rabbim bize o günlere ulaşmayı lütfeylesin.