Afyonkarahisar’da Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından gerçekleştirilecek olan şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12 Temmuz 2025 Cumartesi günü il genelinde geniş kapsamlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintiler, Emirdağ, Merkez, Hocalar ve Bolvadin ilçelerini kapsarken, bazı bölgelerde kesintiler 14.00’te sona erecek, bazı bölgelerde ise 18.00’e kadar sürecek.
EMİRDAĞ'DA SABAH 09.00’DA KESİNTİ BAŞLIYOR
Emirdağ ilçesine bağlı Gömü Kasabası'nın TOKİ, Bağlarbaşı, Dörtyol ve Fatih bölgelerinde 09.00-14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Bu kapsamda Akçınar, Başak, Gül, Santral, Şehit Uzman Onbaşı Doğan Alaz, Zafer, Okul Cadde, İzmir Bulvar gibi pek çok sokak ve cadde kesintiden etkilenecek. Aynı saat aralığında Alibeyce, Sığracık, Tabaklar ve Yüreğil köylerinde de elektrik verilemeyecek.
MERKEZ İLÇEDE FARKLI SAATLERDE KESİNTİLER YAŞANACAK
Afyonkarahisar Merkez ilçesinde kesintiler farklı mahallelerde farklı saat dilimlerinde uygulanacak. Sadıkbey Mahallesi’nin birçok sokağında 09.00-16.00 arasında elektrik kesintisi olacak. Ayrıca Dörtyol Mahallesi ile Kocatepe Mahallesi’nin Cumhuriyet Meydanı ve Kurtuluş bölgesindeki bazı sokak ve caddelerde de kesintiler planlandı. Bu kesintiler 10.00’da başlayacak ve saat 14.00 ile 18.00 arasında sona erecek.
BOLVADİN’DE 6 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ
Bolvadin ilçesinde ise Erkmen ve Yakup Şevki Paşa mahalleleri başta olmak üzere, cezaevi çevresi ve çeşitli sokaklarda elektrik kesintisi olacak. Çalışmalar sabah saat 10.00’da başlayacak ve akşam 16.00’ya kadar sürecek.
HOCALAR’DA SINIRLI KESİNTİ
Hocalar ilçesinde sadece Hürriyet Mahallesi'ndeki Küçük Ada Sokak ile Davulga Köyü’nde 10.00-14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.





