Riyad Makaev

Batı’nın Ortadoğu’daki aynası israil

17.03.2024 01:00:00 / Riyad Makaev

Batı’nın gerçek yüzü ve Batı medeniyetinin en iyi okullarda okutarak yetiştirmiş şahsiyetlerin kuracağı bir ülke işte terör ülkesi israil’dir.

Batı’nın maskesi tamamen düştü… İsrail diye bir ülke yoktur. Batı’nın yetiştirdiği Alman, Fransız, İtalyan, Polonyalı, Rus, Amerikalı ve diğer Batılı ülkelerde doğmuş, Batılı kültürüne sahip, Batılı dilleri konuşan asıl dilini bilmeyen insanlar vardır. Ortadoğu’da doğmuş ve büyümüş olan Yahudiler ile hiçbir alakası olmayan tamamen Batılı kültüre sahip Yahudi asıllı ama Yahudilikle veya Yahudi dini ile hiç alakası olmayan insanların Batılıların yardımlarıyla ve himayesiyle kurdurulan bir terör devleti vardır. Bu terör devleti kurulmadan Müslüman, Hristiyan ve Yahudi bir arada hiçbir sorun olmadan yaşamışlardır… Tarih buna şahittir… Tarih Batı’nın yaptıklarına ve şu anda yapmakta olana da şahittir.

Şu anda israil terör devletinin yönetimindeki ve bu yönetime muhalif olan diğer israilli siyasi parti liderleri de hepsi Batı’da doğmuş ve büyümüş, Batılı kültüre sahip şahsiyetlerdir. Musevilik ve Yahudilerin dinini bir maske olarak kullanmaktalar. Aslında hiçbiri dini inançlara sahip değildir. Siyonizm bu şahısların kurduğu yeni bir dindir. Batı’da Batılı okullarda yetişen yani Cambridge Üniversitesinde, Oxford’da, London School of Economics’te,  Harvard Üniversitesinde, Princeton Üniversitesinde yetişen bu şahıslar tamamen Batı kültürüne ve felsefesine sahipler… Bu yeni dine mensup şahıslar bu Üniversitelerden mezun oluyorlar… İngilizlerin bir cetvelle çizmiş olduğu Ortadoğu haritasında yer alan tüm ülkelerin yönetimlerinde bu ve benzeri Batılı Üniversitelerinde eğitim almış şahıslar vardır.

Bu şahıslar görünüşte Müslüman, Hristiyan, Yahudi olabilir ama aslında Siyonizm dininin müritleridir. Bu bir felsefe, din, bir siyasi mekanizma, siyasi hareket, yaşam tarzıdır. Bir kişi hem Türk, Kürt, Arap ve Ermeni ya da Müslüman, Hristiyan veya Musevi olamaz. Bir kişi ya Türk’tür ya da Kürt’tür ya Müslümandır ya da Hristiyan’dır ya da Musevi’dir… Bir kişi ya erkektir ya da kadındır… Fakat bu ve benzeri Batılı Üniversiteler merkeze para ve iktidar gücü alarak bir yeni tür şahsiyetler yetiştirmektedir. Bu şahsiyetlerin dini yoktur… Zamana ve mekâna bakarak istedikleri şekle girmekteler… Erkek veya kadın kavramları yoktur ve istediği cinsiyeti seçme hakkına sahipler… İşte böyle kesintisiz Batı’dan yardım alan bu Batılı kültürden geçirilen şahısların kurmuş olduğu bir terör devleti ile karşı karşıyayız…

Körfez ülkelerinin Filistin’e neden sahip çıkmadıklarını sık sık dile getiririz. Sahip çıkmazlar… Onlar da bahsettiğimiz okullardan mezun olan, görünüşte Müslüman ama gerçekte bambaşka bir felsefe ve anlayışa sahipler… Bu şahıslar bebekleri öldürür, kadınlara tecavüz eder ve buna hukuki bir argüman getirirler… Köleliği biz bitirdik diye övünürler ama modern köleliği savunurlar… Ortadoğu’da doğmuş ve büyümüş olan Yahudilerin bir Yahudi devleti kuralım diye iddiası olmamıştır… Çünkü devlet kuracak ne gücü vardı ne de toprakları ne de yeterince bir toplum vardı… Müslümanlar ile ya da Hristiyanlar ile yaşamışlardır… Batılılar yeni bir dünya düzeni kurmaya kalktığında Siyonistler bu düşünceyi ve aklı geliştirerek Batı’dan insan transfer ederek bu terör devletinin temellerini atmışlardır… Bugün Filistin’de ve Gazze şeridinde bebekleri öldürenler, kadınlarını ve yaşlı ninelerini öldürenler Batı’nın en iyi okullarında yetişen ve Batılı kültüre sahip insanlardır… Batı’nın gerçek felsefesi ve kültürü sadece Ortadoğu’da görünmektedir… Batı’nın Ortadoğu’daki aynası israil’dir. Polonyalı, Rusyalı, Belçika ve Avusturyalı, Almanya ve ABD’li vatandaşların yönettiği bu terör devleti artık yok olmaya yol tutmuştur…

İslam dünyası bu Batılı akıldan kurtulmadıkça ve Batı’dan transfer edilen bu şahıslardan kurtulmadıkça hep kanlar içinde olacaktır… Batılı Üniversiteler savaştan başka hiçbir felsefeyi öğretememişler ve öğretemezler… İslam dünyasından o okullara eğitim almaya gidenlerin kafasına da kendi felsefesini sokmaktalar ve geri döndüklerinde bizleri geri kalmış, yobaz ve cahil görürler… Bu köprüleri yıkmak gerekir ve kendi Üniversitelerimizin kalitesini artırmalıyız… Zalimler için yaşasın Cehennem!

Gazze’ye selam, direnişe devam!

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar