Mehmet Zülfi Tan

İşgalci Vuruyor Ümmet Seyrediyor

09.05.2024 01:00:00 / Mehmet Zülfi Tan

Gazze’nin en son parçası olan Refah da işgal altında. İşgalci siyonist adım adım planlarını uyguluyor. Bu konuda da kimseyi dinlemiyor. Kimse de ona bir şey yapamıyor. 57 Müslüman ülke lideri bir siyonist etmiyor. Üç milyar Müslüman alemi otuz milyondan az olan siyonisti korkutmuyor. Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok!
Artık bunu anladık ki, biz siyonizmin tutsağıyız. Bütün ülkeler işgal edilmiş. Bundan sonra her halk kendi kurtuluş savaşını siyonizme karşı verecek. Çünkü onlar da gördüler ki kendi ülkeleri de işgal edilmiş.
Yaptığımız kurtuluş savaşı hikaye olmuş. Asıl mesele de buymuş. Ülkeyi siyonistlere peşkeş çekmekmiş. Onu da başarmışlar ki, bugün siyonizme karşı bir şey yapamıyoruz.

Önce Gazze kırmızı çizgimizdi, o aşıldı, sonra Ramazan, bayram derken şimdi Refah. Ama ne kadar bağırıp çağırdıysak da işgal rejimini korkutamadık. Çünkü askeri bir şey yapamayacağımızdan eminlerdi. Böyle olunca da bütün tepkiler sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine halk tepkiyi hükümetlerine yönelttiler. Evet, siyoniste elimiz uzamıyor. Ama
hükümetimize uzanıyor. Halklar bütün ülkelerde kendi hükümetlerine yöneldiler. “Madem hüküm elinizde ya bu zulmü sona erdirirsiniz ya da biz sizi yollarız.” dediler. Bunun ilk örneği de Türkiye’den geldi. Halk hükümete sarı kartı gösterdi. Anlamaz ise sıra kırmızı karta gelecek. Bu bütün dünyada böyle olacak. En büyük mesele de Amerika’da olacak. Hele hele Amerika’nın çıkardığı son antisemitizm yasası tam akıllara zarar. Bunu nasıl uygulayacaklar? Halk ahmak mı ki bunu kabul edecek? Öyle bir tepki gelecek ki hapishanelerde yer kalmayacak. Aynen içki yasası gibi olacak. Onlar işi şiddetlendirdikçe olay daha da büyüyecek. Çünkü zulüm üstüne kurulan her bir yasa tepkiye sebep olacak. Neymiş efendim Hz. İsa’yı Yahudiler öldürdü demek yasakmış. Ulan tarih yazıyor, kutsal kitabınız yazıyor, Yahudiler söylüyor... böyle yasak mı olurmuş. Ama oluyor işte. Amerika yönetimi akıl tutulması yaşıyor. Siyonizme tam köle olmuş. Halk isyanın ayak seslerini işitiyor.
Avrupa ve diğer milletler de siyonizme karşı bir hoşnutsuzluk gösteriyor. Bir sonraki nesil zaten şimdiden nefret etmeye başladı. Birkaç yıl içinde dünyada yeni bir siyonizme düşmanlık dalgası çıkarsa hiç şaşmam. Bu işin daha şirketler boyutu da ortaya çıkmadı. Siyonist Şirketlerin dünyayı dizayn etme hamleleri de ortaya çıkarsa iş artık çığırından çıkacak.
En son gelip dayandığımız nokta yine Allah’ın ayeti olacak. “Siz dönerseniz biz de döneriz.” Onlar zulümleriyle, lanetleriyle, fitne ve fesatlarıyla yine döndüler. Şimdi de Allah onlara dönecek. Ayetlerin hükmü yeniden inmeye başlayacak.
Görelim Mevla’m neyler, Neylerse güzel eyler.

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar