Mehmet Gülsever

1900’lü Yılları Tekrar Yaşıyoruz-Tarihi Kırılmanın Eşiğindeyiz

30.09.2024 01:00:00 / Mehmet Gülsever

“Hristiyan Batı mı (ABD-Avrupa) Siyonist Yahudileri kullanıyor yoksa Siyonistler mi Batı’nın kozmik odalarını işgal etmiş?” sorusunun cevabı, sonuçlarında gizli elbet.

ABD’de Siyonizm'e bağlılığını ifşa ve ispat etmeyen seçim kazanamaz. Avrupa ve kolonileştirdikleri ikinci, üçüncü dünya ülkelerinde de Siyonizm’e muhalefet edenin iktidarda kalma şansı yok. israil denen terörist çetenin savaşının maliyetinin tamamını Hristiyan Batı karşılıyor. Batının amasız, fakatsız Siyonistlerin soykırım ve vahşetini desteklemesi, yine çerçevesini Siyonizm’in inşa ettiği Batı Uygarlığına büyük prestij kaybettiriyor. Batı uygarlığını sorgulayan halklar, artık alternatif siyasi ve ticari paktlara yönetimlerini zorlamaktadırlar. Bu da batıya ciddi ticari ve siyasi zemin kaybettirmektedir.

Afrika'daki sömürgeleri bir bir isyan ediyor ve Batı’yı topraklarından kovmaya başladılar bile. İşgal ve soykırım suçları ile tükenmekte olan Batı Uygarlığı karşısında İslam, ufuktaki en umut verici medeniyet olarak ümmetin gönlünü yeniden ısıtmaya başladı bile. Bu işgal ve soykırım, ümmetin hain yöneticilerini, satılık kalemlerini ve kiralık akıllarını da açık seçik hale getirdi. "Batıcı takınmak" sorunlu hale geldi. Batılı halklarda da “narkoz etkisi” geçmek üzere ve derin bir uykudan uyanmanın eşiğindedirler.

Ve daha sayabileceğimiz birçok parametre, Hristiyan Batı uygarlığına ekonomik, siyasi, kültürel büyük bir erozyon yaşatıyor Siyonist vahşete verdikleri bedel olarak.

Siyonist Yahudilerin ne bir uygarlığı ne kabul görmüş bir tarihi ne de kaybedecekleri bir prestijleri var. Ne de tarih boyunca “onur” ve “şeref” kaygıları olmuştur. Amaca ulaşmada her şeyi ama her şeyi mübah saymışlar ve “aşağılık maymunlar” gibi oradan buraya sürülmüşler tarih boyunca.

Bu durumda siz söyleyin; Hristiyan Batı mı Siyonist Yahudileri kullanıyor ve daha karlı, yoksa Siyonistler mi batının kozmik odalarını ele geçirmiş?

İşte Batıyı kullanan ve sınırsız desteğini arkasına alan Siyonizm, İslam topraklarını işgal etmeyi, hayvandan daha değersiz gördüğü Müslümanları sebepsiz ve sınırsız öldürmeyi kafaya koymuş. Tarihin tanıklık ettiği ve edebileceği bu en büyük vahşete türlü türlü kılıflar bulan "Batı" dediğimiz Siyonist-Haçlı İttifakı’na sadece tükürmek yeter mi? İnsanın ürettiği necasetten daha necis olan bu Siyonist necasete muhabbet besleyenden ve destek verenden daha necis kim olabilir?

Sünni Filistin'deki vahşete Sünni dünya bir çöp kadar bile destek olmadığı gibi Siyonizm’e karşı İran merkezli Şii Direniş Ekseni’ni de şeytanlaştırıp itibarsızlaştırıyor. israil ve körfez ülkeleri bu iş için basın ve yayına korkunç paralar aktardıklarını gizlemeye bile gerek duymuyorlar.

Ve israil zaten kesintisiz vurduğu Lübnan'a korkunç hava saldırıları başlattı. Bağımsız bir devlete pervasızca vuruyor. Korkunç sivil katliamlar yaşanıyor. Nasrallah pervasızca şehid edildi. Gazze’de bahaneleri olanlar bağımsız bir ülke olan Lübnan'ın çağrısına uluslararası hukuk çerçevesinde de gidebilirler. Lübnan dünyadan yardım istiyor ancak bir duyan bile olmadı. Lübnan; Suriye, Irak, Libya, Somali ve Azerbaycan’dan daha mı az stratejik? İran'dan bekliyor herkes. İran müdahale ederse de bunların çoğu israilin yanında yer alacak. İran bir başına Akdeniz'de tarihin en büyük yığınağını yapan Batı’ya güç yetiremez elbet. HAMAS ve Hizbullah sadece israille savaşmıyor ki İran'da onunla savaşsın. Böylesi bir savaşta İran yenilmezse bile kolu bacağı budanmış olarak çıkar. Ümmetin direnen başkaca unsurları da olmadığına göre bu işgal ve soykırım ümmeti bir yüzyıl daha uyutup yönetmelerine yetecektir.

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar