Esma Akbalık

Çırpındıkça Batmaya Mahkumsunuz!

02.09.2023 01:00:00 / Esma Akbalık

Bir dava Partisi olan, HÜDA PAR, tatil olmasına rağmen, sanki bir seçim arifesindelermiş gibi harıl, harıl çalışmaya, milletin yüreğine dokunarak yaraları sarmaya, sorunlarına çözüm bulmaya devam ederken, diğer taraftan tatilin keyfini çıkarmaya çalışan, bazı züğürtler, HÜDA PAR’ın bu hummalı çalışmalarını hazmedememiş olmalılar ki, kuduz köpekler gibi sağa sola saldırıp, salyalarıyla adeta mide bulandırmaya devam ediyorlar. 

“Neymiş efendim HÜDA PAR değerler, eğitimini istiyor, karma eğitime karşıymış”. (!)  

Yüzde 99’u  Müslüman olan bu ülkede, en çok söz hakkına sahip bu aziz Millettir. Dolayısıyla bu milletin değerleriyle uyuşmayan eğitim modelini, bu millete dayatma hakkınız yoktur. 

Tüm ebeveynler, çocuklarını istediği okula gönderebilmeli, istediği eğitim değerlerini verebilmelidir. Kendi çocuğunu dahi, istediği şekilde eğitme hakkına sahip olmayan bir anne-baba için özgürlük kavramı hiç bir şey ifade etmez. 

Kız ve erkek öğrencileri olumsuz yönde etkilediği, araştırmalarla ispatlanan karma eğitim modeli Batılı ülkeler tarafından dahi kaldırılmışken, CHP hala karma eğitim modelini kaliteli ve nitelikli olduğu iddiası ile savunmaya devam ediyor. 

“ABD’de 506 okul, tek cinsiyetli olarak eğitim veriyor. Sadece kızların eğitim gördüğü 84 üniversite olduğu öğrenildi.  

Avustralya’daki okulların yüzde 12’sinde kız ve erkek öğrencilerin ayrı eğitim gördükleri  ortaya çıktı. Danimarka’da karma eğitime son verildi. Almanya hakeza öyle, 2001 yılından beri karma eğitim zorunluluğunu kaldırdı.” 

Batıyı taklit eden, bizim yerli Batı kuklaları, hala Batıya esir kafalarını özgürlüğe kavuşturmayı düşünmüyorlar. Bununla da kalmıyorlar, onları bu esaretten kurtaracak cesur ve cömert Ebu-Bekir’lerin elini de tutmuyorlar. Tutmadıkları gibi, hakaret ve iftiralarla, insanlığın özgürlüğüne adanmış bu yiğitleri linç etmeye çalışıyorlar.  

Ama bu aziz yiğitler öyle kolay kolay vazgeçecek adamlar değiller. Çünkü onlar önce insanlık, öncelik adalet şiarıyla yola çıkan, adalet timsali Ömerlerin varisleridir. Hakkın ali hatırına, halka kendini adayan bu azizler, milletin menfaat ve maslahatı için ne gerekiyorsa  yapıyorlar ve yapmaya da devam edecekler biizniallah...  

Siyasi çıkarları uğruna, milletin menfaatini kurban veren siyasilerin aksine, takdire şayan, örnek bir siyaset sergileyen HÜDA PAR, tüm saldırı, iftira ve karalamalara rağmen, dürüst ve dirayetli duruşuyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  

Ey bu milleti özünden, değerlerinden koparıp, bozmaya, ifsat etmeye çalışanlar! 

Boşuna çabalamayın, bu millet sizin ne kadar kirli bir geçmişe sahip olduğunuzu bildiği için, tekrar o çöplüğe dönmek istemez. 

Bu millet sizi Dersim’de, Zilan’da katlettiğiniz ağzı süt kokan bebelerden, savunmasız analardan biliyor.  

Bu Millet 28 Şubat’larda hayallerini çaldığınız yavrularından biliyor.  

Bu Millet sizi; yaktığınız, yıktığınız, ahıra çevirdiğiniz camilerden, medreselerden biliyor.  

Bu millet sizi şapka takmadığı için asılan alimlerinden, dedelerinden biliyor.  

Bugün kalkıp da bukalemun gibi renk değiştirerek bu milleti kandıramazsınız.  

O nedenle diyoruz ki fazla çırpınmayın, çünkü çırpındıkça batarsınız! Zaten batıl batmaya, zelil olmaya mahkumdur. 

Selam olsun Hakkı hak bilip, Hakk’a sarılanlara!  

Selam olsun batılı batıl bilip, batıldan kaçınanlara!  

Ve selam olsun, Hak ve Hakikati yiğitçe haykıranlara!  

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar