Dr. Lokman Aydoğdu

Zamanın Lawrence’leri İş Başında

08.01.2024 01:00:09 / Dr. Lokman Aydoğdu

Ne yapsanız da gündemimizden Gazze’yi çıkaramayacaksınız. Gazze’yi unutturamayacaksınız. Gazze'de çocukların ölmediği bombaların atılmadığı gün gelinceye kadar sabah akşam evde, işte, her yerde her zaman gündemimiz GAZZE’dir, KUDÜS’tür, MESCİD-İ AKSA’dır, FİLİSTİN’dir.

Zamanın Lawrence’leri iş başında. Türkiye’deki boykot, israil zulmüne karşı ülkemizin insanının hassasiyeti birilerinin epey zoruna gitmiş ki Lawrensvari bir akılla suni gündemler oluşturarak gündemimizi değiştirmeye çalışıyorlar. Suudi Arabistan’da aylar önceden bir maç organize ediliyor. Bu maç sayesinde ülkemize milyon dolar döviz girecek. ( 1.2 milyar TL ).

Ahmet Çakar soruyor 'En az 15 gün önceden hangi takımın ne giyeceğini bildirmek zorunda değil mi? Maçtan önce Atatürk bu arkadaşların neden aklına gelmemiş? Maçta ne giyileceği ne giyilmeyeceğine Suudi Arabistan değil FIFA karar veriyor. Son gün ben bunu değil şunu giyeceğim diyemezsin, FIFA bunu kabul etmez. O zaman asıl amaç Atatürk değilse nedir? Asıl amaç Türk-Arap düşmanlığını körükleyerek 'Filistin de zaten Arap! ONLARDAN BİZE NE?' ALGISINI toplumda oluşturmak. Gazze’yi ve Gazze’deki 22 bin şehidi unutturmak. Çocuklara ve hamile kadınlara savaş açan israilin katliamlarını hafızalardan silmek. Zamanın Lawrence'leri şunu başarmaya çalışıyorlar. Tribünlerdeki sesin savaş alanındaki mazlum bebeklerin çığlıklarını bastırmasını sağlamaya çalışıyorlar.

Acaba bu olayın sorumlusu TFF ve Ali KOÇ mudur? Kurallar daha önceden belli değil midir? Bu kurallardan haberleri yok mudur? Futbolda tüm kuralları belirleyen FIFA değil de kimdir? Adama FIFA’nın belirlediği kurallara uymazsan Arabistan değil Avrupa'da da izin vermezler demezler mi?

SEN HALA MESELENİN FUTBOL OLMADIĞINI ANLAYAMADIN MI?                                                                                        

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar