Aksa Tufanı harekatının 112. gününde Kassam, düşmana kayıplar vermeye devam etti

Kassam Tugayları, üst üste 112. günde de birçok cephede siyonist kuvvetlerle mücadeleye devam ederek onlara kayıplar verdirtti.

Ekleme: 27.01.2024 00:45:04 / Güncelleme: 27.01.2024 07:06:17 / Dünya
Destek için 

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 112. gününe ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, düşman ordusunun itirafına göre şu ana kadar 557 siyonist subay ve askerin öldüğünü, 2 bin 748'den fazla işgalcinin yaralandığını bildirdi. Siyonist hastanelerden gelen raporlar ise yaralı sayısının 6 bin 400 belirttiğini aktardı.

Kassam, yüzlerce aracı tamamen veya kısmen imha etmenin yanı sıra, Gazze Şeridi'ndeki düşman bölgelerini ve yerleşimlerini bombalamaya devam etti ve harekâtın çeşitli bölgelerindeki askeri yoğunlaşmalarını yok etti.

Bugün Kassam askeri medyası, mücahitler tarafından gerçekleştirilen çeşitli cihat operasyonları hakkında bir dizi bilgi yayınladı.

Esir siyonist kadın askerlerin görüntüleri yayınlandı

Akşam saatlerinde Kassam Tugayları, esir alınan üç siyonist kadın askerin video klibini yayınlayarak işgal hükümetine Gazze Şeridi'ndeki savaşı durdurması ve onları evlerine geri göndermesi çağrısında bulundu. Kadın esirler, “Hükümetimiz yalan söylüyor” dedi. "Canlı geri dönmek için her şeyi yapın” diyerek düşmanın başbakanından HAMAS ile bir takas anlaşması yapmasını talep etti.

Geçen hafta Kassam Tugayları, iki esirin, düşman ordusunun bombalamasında öldürüldüğünü, diğer esirin ise hayatta kaldığını açıklayan bir mesaj yayınladı.

Kassam Tugayları'nın bugün düzenlediği operasyonlar sırasıyla şöyle:

11:36 | Kassam mücahidleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin batısında bir eve saklanan siyonist kuvveti anti-personel füzeyle hedef alarak bir kişinin ölmesine veya yaralanmasına neden oldu.

13:38 | Kassam mücahidleri, Gazze Şehri'nin güneybatısındaki Şeyh Aclin bölgesinde 8 askerden oluşan Siyonist piyade gücüyle çatıştı ve askerler öldü ve yaralandı.

13:46 | Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin batısında Yasin 105 roketiyle siyonist Merkava tankını hedef aldı.

16:38 | Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin batısında Yasin 105 roketiyle Siyonist Merkava tankını hedef aldı.

18:48 | Meğazi kampının kuzeybatısındaki savaş hatlarından döndükten sonra mücahitlerimiz; tünellerden birinin kapısının 7 Siyonist askerin üzerine kapatılmasının ardından bir takım işgal askerlerinin sıkı bir pusuya düşürüldüğünü, içeriye indikten sonra tünelin gözünün 'Radiye' anti-personel patlayıcısıyla patlatıldığını, onları ölü ve yaralı bıraktığını doğruladılar. Daha sonra 'Şawaz' bombası ve 'Yassin 105' roketiyle iki "erkava tankını hedef aldılar.

19:05 | Savaş hatlarından döndükten sonra mücahitlerimiz; Gazze Şeridi'nin merkezindeki Meğazi kampında çevre tellerinin 500 metre doğusunda, siyonist bir Merkava tankı ve bir D9 buldozerini Yasin 105 ve Tandem roketleriyle hedef alındığını doğruladılar.

19:24 | Savaş hatlarından döndükten sonra mücahitlerimiz; Gazze Şeridi'nin merkezindeki Meğazi kampında bir siyonist asker taşıyıcısının ve bir Merkava tankının Yasin 105 roketleriyle hedef alındığını doğruladılar. (İLKHA)