Rüyada mezar görmek ne anlama gelir? Rüyada mezar görmek neye işarettir? Dini rüya tabirleri..

Bazen bilinçaltımızın yansıması olarak , bazen bir olayın işareti olarak gördüğümüz rüyaların ne anlama geldiğini birçoğumuz merak ederiz. Rüyada gördüğümüz nesneler, olaylar bize gönderilen bir işaret, bir olayın habercisi midir? RÜyada mezar görmek ne anlama gelir, rüyada mezar görmek neye işarettir?

Ekleme: 01.08.2023 16:29:09 / Güncelleme: 01.08.2023 16:35:15 / Güncel
Destek için 

Rüyada gördüğümüz nesneler, olaylar bize gönderilen bir işaret, bir olayın habercisi midir? Rüyada mezar görmek ne anlama gelir, rüyada mezar görmek neye işarettir?

Rüyada mezar görmek, hapse, hapishane de kabre delâlet eder. Çünkü hapishane canlı adamın kabri gibidir. Rüyada bir mezar yaptığını görmek, ev tamirine işarettir.

Danyal (a.s) demiştir ki:

Rüyada vefat edip ehil ve ıyalinin etrafında ağladıklarını, gasil ve tekfin edilerek kabre konulduğunu görmek, o kişinin dinde fesadına delâlet eder. Eğer defnedilmezse salah-ı umuruna işarettir.

Bir kimsenin rüyada öldüğünü, teçhiz ve tekfin edilerek def olunduğunu ve sonradan dirilerek kabirden çıktığını görmesi, günah ve isyana tevbe etmeye ve Hakka yönelmeye alâmettir

Etiketler: