İHO-EBRAR, Berat Kandilinde Diyarbakırlı muhtaçları unutmadı

Uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Berat Kandili dolayısıyla Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Ekleme: 06.03.2023 18:15:06 / Güncelleme: 06.03.2023 18:15:06 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

İhtiyaç sahibi muhtaç kimselere yönelik dünyanın dört bir yanında yardım çalışmalarında bulunan İHO-EBRAR, bir ay önce Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerden biri olan Diyarbakır'da Berat Kandili vesilesiyle ailelere gıda kolisi dağıttı.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan İHO-EBRAR Türkiye Temsilcisi Musa Azak, desteklerini esirgemeyen hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Azak, "Uluslararası yardım kuruluşu olan IHO-EBRAR, dünya çapında çalıştığımız bir yardım organizasyonudur. Dünyanın her tarafında muhtaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bu minvalde 6 Şubat meydana gelen depremden sonra deprem bölgelerinde çalışmalarımız sürüyor. Bugün de Berat Kandili münasebetiyle Diyarbakır ilindeyiz. Hayırseverlerimizin bizlere ulaştırdıkları gıda kolilerini muhtaç ailelere ulaştıracağız. Hayırseverlerden Allah razı olsun." dedi. (İLKHA)