Umut Kervanı üç aylar münasebetiyle mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıttı

Rahmet, merhamet ve yardımlaşma iklimi olan üç aylar münasebetiyle Adana Umut Kervanı, yüzlerce mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulundu.

Ekleme: 31.01.2023 15:55:06 / Güncelleme: 31.01.2023 15:58:27 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için 

Kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi ailelere umut olan Adana Umut Kervanı, üç aylar münasebetiyle birçok aileye yardımda bulundu.

Adana Umut Kervanı Başkanı Abidin Serin, yaptığı açıklamada, Umut Kervanı olarak mübarek üç aylar münasebetiyle ihtiyaç sahibi 150 aileye yardım ulaştırdıklarını, hayırseverler ve bağışçıların destek vermeleri durumunda, daha fazla ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştıracaklarını kaydetti.

"150 aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunduk"

Serin, "Geçen hafta itibariyle üç aylara girmiş bulunmaktayız. Üç aylar, memleketimiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olsun. Üç aylar münasebetiyle 150 aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunduk. Bugün itibariyle belirlenen günlerde kırk aile olmak üzere, psikolojik destek yardımında da bulunmaya karar verdik ve bugün 40 ailemize psikolojik destek yardımında bulunduk. İnşallah bu yardımlarımız devam edecek." dedi.

Ramazan ayına da vurgu yapan Serin, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı, bilindiği üzere Müslümanların zekâtını verdiği bir aydır. Dolayısıyla ramazan ayında, inşallah bize yapılan yardımların miktarı artar, ne kadar çok yardım gelirse biz de o kadar çok aileye yardımda bulunuruz. Buradan hayırseverlere çağrıda bulunuyorum: 'Ramazan'da yardımlarını bol bol yapsınlar. Biz, kendileri, fakirler ve muhtaçlar arasında köprü olmaya hazırız. Tabii isteyen olursa kendileriyle birlikte de bu yardımı dağıtmaya hazırız. Allah-u Teâlâ şimdiden hayırlarını kabul etsin." (İLKHA)