Adana’da "Madde Bağımlılığına Bir Smaç da Sen Vur" sloganıyla voleybol turnuvası düzenlendi

HÜDA PAR Adana Gençlik Kolları tarafından "Madde Bağımlılığına Bir Smaç da Sen Vur" sloganıyla düzenlenen voleybol turnuvasının finalinde kazanan “kardeşlik” oldu.

Ekleme: 17.01.2023 00:40:05 / Güncelleme: 17.01.2023 08:19:19 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Adana Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Madde Bağımlılığına Karşı Bir Smaç da Sen Vur" temasıyla voleybol turnuvası düzenlendi.

Yüreğir İlçesi Ertuğrul Gazi Spor Kompleksinde düzenlenen turnuvaya 30 takım katıldı.

Aralık ayı’nda başlayan turnuva 16 Ocak günü gerçekleştirilen final maçının ardından düzenlenen kapanış programıyla son buldu.

“Daha geniş katılımlı ve farklı temalarda voleybol turnuvaları düzenlemeyi düşünüyoruz”

HÜDA PAR İl Başkanlığı olarak düzenlemiş oldukları voleybol turnuvasının çok faydalı geçtiğini vurgulayan İl Başkanı Salih Demir, şunları kaydetti:

 "Farklı camiaların katılımıyla da bereketli bir turnuva oldu. Bundan sonra daha geniş katılımlı ve farklı temalarda voleybol turnuvaları düzenlemeyi düşünüyoruz. Rabbim gençlerimizi muhafaza etsin. Özellikle uyuşturucuyla mücadelede madde bağımlılığı müptela olmuş gençlerimizi de bu temalı çalışmalar ve faaliyetlerle bir nebze de olsa bulunmuş oldukları durumdan ve ortamdan kurtarabilirsek ne mutlu bizlere diyoruz." dedi.

“Çok güzel bir etkinlikti”

İl başkanlığının madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yaptığı faaliyetler kapsamında turnuva düzenlediklerini belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Erkuş, “Adana'nın ve Adana gençliğini güzel şeylerle ve güzel bir şekilde anılmasını istiyoruz. Bundan dolayı da güzel bir etkinlik yapmaya çalıştık, elhamdülillah başarılı da olduk. Üçüncü geleneksel voleybol turnuvamızı tertip ettik. Turnuvamıza ilk yıl 16, ikinci yıl 24 ve üçüncü yıl 30 takım katılım gösterdi. Turnuvamızda kimse kimseyi kırmadı, hiçbir şekilde kötü muamelede bulunmadı. Çok güzel bir etkinlikti.” şeklinde konuştu.

Final maçı sonrası birinci ve ikincilere ödülleri verildi. Turnuva 1’cisi olan Hür Gençlik Adana’ya madalyalarını HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir, turnuva 2’ncisi İhtiyar Gençlik’e madalyalarını Umut Kervanı Başkanı Abidin Serin takdim etti. (İLKHA)

 

 

 

İlgili Galeriler