Batman'da 350 öğrenciye mont ve bot yardımı yapıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen kışlık giysi yardımı, bu yılda 6 farklı okula ulaştırıldı.

Ekleme: 16.12.2022 12:10:03 / Güncelleme: 16.12.2022 12:14:32 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alaaddin İraz, yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot yardımı yaptıklarını anımsattı.

Bu yılda 6 farklı okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi 350 öğrenciye ulaştıklarını belirten İraz, "İhtiyaç sahibi öğrencilerin kış aylarında üşümemesi için yaptığımız bu yardımları geleneksel hale getirdik. Memleketimizin çocuklarının üşümemesi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Başlattığımız kışlık giysi yardımını ihtiyaç sahibi yavrularımıza hediye ettik." dedi.

Açıklamasının devamında İraz, "İnşallah bu örnekler artarak çoğalır. Yavrularımız okul yolunda üşümezler. Çocuklarımıza hayırlı olsun, öğrencilerimiz geleceğimizdir. Onlar için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam etmeliyiz. Yardım kampanyamıza destekte bulunan üyelerimize şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 

(İLKHA)