DBB araç tahsis etmedi, HÜDA PAR'lı başkan maaşını bağışladı!

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin yarın düzenlenecek Mevlid-i Nebi etkinliği için "ücretsiz otobüs tahsisi" sözünün tutulmadığını açıklamıştı. Kayapınar Belediyesi'nin HÜDA PAR'lı Belediye Başkanı Samir Özhan karara tepki göstererek araç tahsisi için bir maaşını bağışladığını açıkladı.

Ekleme: 27.04.2024 14:55:55 / Güncelleme: 27.04.2024 15:39:52 / Güncel
Destek için 

HAMZA DURMAZ-   Diyarbakır Mevlid-i Nebi Düzenleme Kurulundan yapılan yazılı açıklamada, 28 Nisan Pazar günü Nevroz Parkında düzenlenecek Mevlid-i Nebi etkinliği için Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesinden istenilen "ücretsiz taşıma için otobüs desteği" talebi reddedildiği açıklanmıştı.  Ardından yapılan açıklamada ise kamuoyu baskısının ardından 26 aracın tahsis edileceğini belirten Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin,  Vakıfa yaptıkları bildirimde ise sadece 5 aracın tahsis edileceği aktarılmıştı.


Karara tepki gösteren Kayapınar Beldesi'nin Belediye Başkanı Samir Özhan ücretsiz ulaşım için bir maaşını bağışladığını duyurarak, 

''Diyarbakır'da Büyükşehir Belediyesi yarınki Kutlu Doğum etkinliğine araç tahsis etmemiş.

Kayapınar Belediyesi olarak araç imkanımız olmadığı için bir maaşımı Peygamber Sevdalılarına vatandaşlara araç tahsis edebilmesi için bağışlıyorum.

Hz. Peygambere can feda.''  ifadelerini kullandı. 

Etiketler: