İhya ve İmar Gençlik Kulübü “Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle ikramlarda bulundu

Gümüşhane Üniversitesi İhya ve İmar Gençlik Kulübü öğrencileri, Cuma namazı çıkışında Ziyaüddin Cami cemaatine lokum, gül suyu dağıtıp Siyer-i Nebi kitabını da hediye ettiler.

Ekleme: 07.10.2022 15:10:17 / Güncelleme: 07.10.2022 15:10:17 / Güncel / Gümüşhane Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Hazreti Peygamber'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle idrak edilmeye devam ediyor.

Bir araya gelen Gümüşhane Üniversitesi İhya ve İmar Gençlik Kulübü öğrencileri, Cuma namazı çıkışında Ziyaüddin Cami cemaatine lokum, gül suyu ve Siyer-i Nebi kitapları dağıttı.

Gümüşhane Üniversitesi İhya ve İmar Gençlik Kulübünün yaptığı açıklamada:

Gençliğin kendisine rol model olarak Allah’ın Resulünü örnek almaları gerektiğine inanıyoruz. Kur'an-ı Kerim'in de ifadesiyle şüphesiz O'nda (Sallallahu Aleyhi Vesellem) en güzel bir örneklik vardır. Hem de hayatın her alanında, her merhalesinde alınacak güzel örnek Hz. Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem)'dir. Bizlerde bugün üniversitemiz karşısında bulunan Ahmet Ziyaüddin Camii'nde Cuma namazı çıkışında öğrenci arkadaşlarımıza lokum ve gül suyu ikram ettik. Bunların yanında da Efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) güzel örnekliğini anlatan siyer kitabını hediye ettik. Gençlik Peygamberini seviyor. Çünkü bugün gençlik, sorunlarının çözümünün Allah Resulünün siretinde olduğunun farkında. Bu yüzden genç kardeşlerimiz siyer kitabını severek alıp, Allah Resulüne salavatlar getirdiler.” denildi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar