Gaziantep’te 12 kişinin yaralandığı kavgada 4 şahıs tutuklandı

Gaziantep’te 8 Ağustos tarihinde meydana gelen ve 12 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 4 şahsın tutuklandığı belirtildi.

Ekleme: 10.08.2022 13:40:11 / Güncelleme: 10.08.2022 13:40:11 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 8 Ağustos tarihinde işyeri önünün kapatılması nedeniyle meydana gelen ve 12 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 4 şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, "Şahinbey İlçesi Akbulut Mahallesinde bulunan Mermerciler Sitesinde, 08 Ağustos 2022 günü komşu iki mermer atölyesi işletmecileri arasında iş yeri önünün kapatılması nedeniyle kesici ve delici aletlerin kullanıldığı kavga olayı meydana gelmiştir. Olay neticesinde 12 kişi yaralanmıştır." denildi.

Yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, her iki iş yerinden toplam 12 kişinin olaya karıştığı tespit edildiği, şüphelilerin tamamımın yakalandığı, olay yeri ve çevresinde yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde kavgada kullanılan kesici ve delici aletlerin ele geçirildiği bildirildi.

Yakalanan şüphelilerden, 6'sının tutuklama talebiyle adli mercilere sevk edildiği, her iki işyerinden toplam 4 kişinin tutuklandığı ve 2 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bilgisi verildi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar