Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Mardin Kızıltepe Özcan Yıldız İmam Hatip Lisesi, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

Ekleme: 02.07.2021 12:02:17 / Güncelleme: 02.07.2021 12:05:03 / Eğitim / Mardin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Okulun konferans salonunda yapılan mezuniyet programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı, ilahi ve türkülerin seslendirilmesi ile devam etti.

 

Okul birincilerine plaketin verildiği programda öğrencilere hitaben konuşan Okul Müdürü Tarık Yılmaz, şunları söyledi:

“Sevgili gençler, 4 yıldır beraberiz. Beraber üzüldük, beraber güldük, beraber ders yaptık, beraber ibadet ettik, yemek yedik, oynadık. Bazen kızdık, bazen küstük. Son bir buçuk yıldır salgın nedeniyle belki bunların bir kısmını yapamadık, ama okulda öğretmenlerle yaptığımız her şey hayata dairdi. Hayatı öğrenmeye ve hayata hazırlamaya dairdi. Şimdi büyüdünüz ve mezun oluyorsunuz. Rabbim, bundan sonraki hayatınızda önünüzü açık etsin. Mezuniyetinizden dolayı sizleri ve ailenizi tebrik ediyorum.”

Okul birincisi Osman Kavan da imam hatipli olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, “Ben imam hatipten mezun olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. İmam hatipler, diğer okullara nazaran ehemmiyeti biraz daha fazladır.” diye konuştu.

 Yapılan konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere belgeleri verildi. Mezuniyet törenine, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler