Netanyahu’nun propagandasını bozan video!

İşgal çetesi elebaşı Netenyahu’nun twitter’dan paylaştığı ‘gerçekler’ başlıklı propaganda videosuna cevap veren Zeynep Hilal Demirci adındaki bir kullanıcı, işgalcilerin propagandasını ters yüz etti.

Ekleme: 14.05.2021 14:05:53 / Güncelleme: 14.05.2021 14:08:56 / Dünya
Destek için  Haberin Videosunu İzle

HABER MERKEZİ

İşgalciler bir yandan sivillere bomba yağdırırken bir yandan da ‘mağdur’ rolü oynayarak propaganda yürütüyor. İşgal çetesinin elebaşı Netenyahu’nun propaganda videosuna ‘gerçekleri paylaşıyorum’ notuyla cevap veren Zeynep Hilal Demirci’nin videosu işgalcilerin propagandasını ters yüz etti.

TERÖR ŞEBEKESİ 'MAĞDUR' ALGISI OLUŞTURMAK İSTEDİ

İşgal rejimi elebaşı Netanyahu çeşitli ülkelerin başkentlerinden görüntülerin paylaşıldığı videoyla saldırılarını gizlemek ve ‘mağdur’ algısı oluşturmak istedi.

İŞGALCİLERİN PROPAGANDASI ELLERİNDE PATLADI

Siyer Vakfı tarafından düzenlenen Hasan Bin Sabit Sinema Akademisi öğrencilerinden olduğu öğrenilen Demirci ise işgal çetesinin elebaşının propaganda amacıyla attığı ‘gerçekleri paylaşıyorum’ başlıklı videoya kendi yaptığı video ile cevap verdi. Demirci, yaptığı videoda Gazze ve Mescid-i Aksa’da Siyonist rejimin yaptığı saldırılara yer verdi. Zeynep Hilal Demirci’nin videosu on binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılarak Netanyahu’nun paylaştığı videodan daha büyük etki uyandırdı.

Haberin Videosunu İzle
İlgili Haberler İlgili Videolar