Garip-Der`den Rusya Protestosu

Rus ordusu ile girdikleri çatışmada Çeçen komutan Hüseyin GAKAYEV ve 11 mücahidin şehid düşmesi üzerine, Ankara`da Rusya Büyükelçiliği önünde Ankara Garip-Der temsilciliği Rusya`nın Kafkasya`daki işgalini ve zalim Esed`e verdiği desteği protesto ederek, İslami Kafkasya ve Suriye cihadına destek verdi. İşte açıklamanın tamamı:

Ekleme: 29.01.2013 20:02:00 / Güncelleme: 29.01.2013 20:02:00 / Güncel
Destek için 
Rahman ve Rahim olan Allah’ın adı ile…
Kafkasya’nın katili, Suriye’deki şeytan Esed’in hamisi, soykırım devleti Rusya’yı protesto ediyor, başta İslami Kafkasya ve Suriye cihadı olmak üzere bütün dünyadaki Tevhid ve Cihad hareketlerini selamlıyoruz.

 Yaratmanın ve kanun koyma hakkının kendisine ait olduğu Allah’a hamd, yüce Resulüne, ehli beyte, ashab-ı kiram’a salat ve selamların en güzeli olsun. Kıyamete kadar hak yolda devam edecek mücahidlere de selam olsun.

 Alçak ve zalim devlet Rusya’nın zulümlerini anlatmayacağız. Çünkü özet bile yapamayız. Fakat birkaç şeyi hatırlatmadan geçmeyeceğiz. Rusya canavarı, Sadece 20. yüzyılda 60 milyon Müslümanı katletmiştir. Bu rakama 20. yüzyıldan önceki Rus katliamları dahil değildir. Sibirya, Orta Asya ve Kafkasya’da her evde yakınlarını Rus zulmüne kurban verenler yaşamaktadır. Bugün bunlara birde Rus uçakları, bombaları ve silahları ile yok edilen Suriye Müslümanları katılmıştır.

 Kafkasya’da ise Rus soykırımlarının en acıları yaşandı. Kafkasyalı Müslüman halkların % 90’ı Ruslar tarafından yapılan operasyonlar sonucu yok edildi. 1994 yılındaki son savaşta bile Çeçenistan’ın neredeyse yarısı, 300 bin kişi katledildi.

 Katil Rus canavarı bugün de tarihindeki soykırımlarına yenilerini eklemekle meşguldür. Kafkasya’da yapılan son saldırılarda sadece “Rabbimiz Allah’tır” dedikleri, Müslümanca yaşamak istedikleri için Çeçen mücahidlerden Komutan Hüseyin Gakayev, Müslim Gakayev ve beraberlerinde bulunan 11 mücahid şehid oldu.

 Bu katliamın emrini Allah düşmanı, Rus uşağı dinsiz Kadirov verdi. Soykırım devleti Rusya artık uşakları vasıtasıyla da katliam yapmaktadır. Çeçenistan’da Kadirov denilen dinsiz, Özbekistan’da Kerimov denilen dinsiz, Suriye de Beşer Esed denilen dinsiz, bu terör devletinin çıkarları için kendi halklarına kan kusturmaktadırlar. Bugün Suriye halkına yapmadığı kötülük kalmayan Beşer Esed de Suriye’de, Çeçenistan’daki dinsiz kardeşi Kadirov gibi Rus koruması altındadır.

 Ey İslam Ümmeti… Bugünkü halimiz “garip”dir. Fakat zaman uyuma zamanı değildir. Gücümüz dağıldı, birliğimiz parçalandı diye Rabbimizi, dinimizi ve ümmetimizi unutacak mıyız?

Ey Mü’minler… Kafkasya’da cihad devam ediyor. İslami çizgide küresel bir mahiyet kazanmış halde. Öyleki Komutan Dokka Umarov işgale uğramış ülkesinde topraklarını kurtarmak için mücadele ederken, İslam Emirliğini ilan etti. Bu onun dinine ne kadar bağlı olduğunu gösterdi. Cihada emirliğin çatısı altında muvahhid Müslümanlarla devam etti. Kafirlerin kendisinden istediği şekilde değil, Allah’ın razı olduğu bir yolda cihada devam etti. Bu yüzden Amerika terör devleti onu ve Kafkasya İslam Emirliğini yalancı terör listesine alındı. Fakat o tarihe altın harflerle yazılan şu cevabı verdi. “Biz Tüm Allah düşmanlarının düşmanıyız” dedi. Bu, İslam emirliğinin ilanından sonra onun için bir başka şeref oldu.

 Dünya da ki bir çok Müslüman liderlerin kendisine bakıp ders çıkarmaları gereken en büyük İslami liderlerden birisi Emir Dokka Umarov’dur. O bütün gücü ile kanun koyma hakkının Allah’a ait olduğunu savunduğu gibi, Allah’ın dostlarının Allah’ın düşmanları ile asla dost olamayacağını da bütün dünyaya haykırdı. Komutan Dokka Umarov, Kur’an da bildirilen o salih kişilerin yolu üzeredir:

 “Allah’a ve ahiret gününe inanan bir kavmin; babaları, oğulları, kardeşleri yahut akrabaları da olsa Allah’a ve Peygamberine düşman olanlarla dostluk ettiğini göremezsin. Allah onların kalplerine imanı yazmış ve onları katından bir ruh ile desteklemiştir. Onları, altlarından ırmaklar akan cennetlere sokacak, orada ebedi kalacaklardır. Allah onlardan razı olmuş onlar da O’ndan razı olmuşlardır. İşte onlar Allah’ın taraftarlarıdır. Muhakkak ki başarıya ulaşacak olanlar, Allah’ın taraftarlarıdır.” (Mücadele suresi 22)

 Kafkasya Müslümanlarını, İmam Mansurlar, İmam Şamiller ve Şamil Basayevler’den sonra tekrar imanın zirvesinde bir lidere sahip oldukları için tebrik ederiz.

Ey İslam Ümmeti… Kafkasyalı mücahid kardeşleriniz Kafkasya da cihadı devam ettirdikleri gibi Afganistan’da, Irak’ta, bugün de Suriye’de İslam ümmetinin yardımına koştular. Kurdukları cihad birlikleri ile zulme karşı çıkmak için geldiler. Emir Dokka Umarov da sadece Kafkasya ile değil tüm İslam ümmeti ile ilgilendi. Her bölgedeki Tevhid ve Cihad hareketlerini destekledi. Fakat İslam ümmeti Kafkasya cihadını unuttu. Yüce Allah da Rus belasını Suriye’de de İslam ümmetinin karşısına çıkardı. Ey Ümmet-i Muhammed! Hatalarınızı telafi edin. Mücahidleri destekleyin ve belalardan kurtulun.

Ey Müslüman! Mücahid kardeşin cephede. Kafkasya İslam Emirliği Kafkasya’da, Nusret cephesi Suriye’de, Ensar Din Mali’de sopa ile taş ile savaşıyor. Sen malını nerede harcıyorsun? Malınla da mı katkı da bulunmayacaksın? Malının ahirette boynuna dolanacak bir yılana çevrilmesinden korkmuyor musun?

 Ey İslam alimleri ve önderleri ve İslam halkları! İslam dünyasında yaşanan zulümleri görmediniz mi? “İmam Zeyd ile birlikte zalimlere karşı cihada gitmek 50 kez Hac yapmaktan daha fazla sevaptır” diyen İmam Ebu Hanifeler nerede? Ölmek pahasına da olsa hakkı söyleyen Ahmed bin Hanbellerimiz nerede? ABD’nin, Rusya’nın, Esed’in zulümlerine karşı ümmeti neden harekete geçirmiyorsunuz? Şeyh Ahmed Yasin’in sözlerini hatırlayın: “Bu ümmetin kurumları, sivil güçleri, teşkilatları ve bariz şahsiyetleri, ALLAH için kızmaz mı!? Tümü birden sokaklara dökülüp, bizim için dua etmeye; ‘Ey RABBimiz! Gücümüzü topla, zaafımızı gider ve mümin kullarına yardım et!’ diye çağıramaz mı!?” Buna da mı gücünüz yetmiyor!

 Ey İslam Ümmeti! Allah’ın davasının çok büyük bir dava olduğunu unutmayın. Allah’ın imtihanlarının olduğunu hatırlayın. İşin uzaması sizi vazgeçirmesin. Allah (cc) bildirdi ki: “Sizden öncekileri denedik. Sizi de deneyeceğiz. Sabredenleri müjdele. “ O halde sabırla cihada devam et. İyi sonuç Allah’a karşı gelmekten sakınanlarındır.

 Ey zalimler ve onlarla beraber olanlar sevinmeyin. Rusya Kafkasya’da Müslümanları katletti diye sevinmeyin. Allah(cc) karşısına Kafkasya İslam Emirliğini çıkardı. Zalim Beşer Esed devrilmedi ve katletmeye devam ediyor diye sevinmeyin. O devrilmediyse de Allah karşısına Nusret Cephesini çıkardı. Kur’an’ın müjdesini duyun: “Zalimler nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini yakında bileceklerdir.”

 Ey zalimler, Ey ABD ve Rusya, ey Kadirov, ey Beşer Esed, ey mazlumlar, ey İslam ümmeti, ey kahraman İslam mücahidleri… Çok yakında, Afganistan, Kafkasya, Suriye, Mali ve bütün dünyadaki mücahid kardeşlerimizin gayretlerini Allah(cc) kabul edecek ve kendi kaynaklarıyla kendine yeten, 400 milyonluk savaşa hazır insan gücü ile, başında Allah’ın hükümleri ile hükmeden mücahid halifesinin olduğu yepyeni bir İslam Ümmeti ile bütün dünya tanışacak.

 Sen ey sayıları binlerle ifade edilen kahraman Kafkasyalı mücahidlerle 4 asırdır baş edemeyen Rusya! Siz ey Rusya, Çin ve ABD gibi süper güçlerin desteğini almanıza ve en iğrenç zulümleri yapmanıza rağmen kahraman Suriye halkının kıyamını bastıramayan, Suriyeli mücahidleri yenemeyen Beşer Esed ve İran ittifakı ve diğer zalimler! Gelecekteki yeni İslam gücü doğduğunda sizin haliniz nice olacak?

 Bu yaptığınız zulümlerin acısı sizden çıkacak. Siz ey zalim ve katiller, İslam ülkelerine geldiniz ve öldürdünüz. Yaktınız ve yıktınız. Zulümlerinizi tarif edecek kelime kalmadı. Şunu bilin: Mücahidlerde sizin ülkenize gelecek ve öldürdüğünüz gibi öldürüleceksiniz. Kahhar olan Allah’ın cevabı cihad ile gelecek. Allah (cc) size bundan daha kötüsünü de gösterecek.

 Ve siz ey mücahidlerden olmayan, mücahidleri desteklemeyen Müslümanlar! Raşidi hilafet kurulduğu zaman siz de “Keşke ben de mücahidlerle birlikte olsaydım veya en azından onlara ihanet etmeseydim” diyerek pişman olacaksınız. Kur’an’ın bildirdiği gibi: “Allah kafirler istemese de nurunu tamamlayacaktır.”

Ankara Garip-Der Temsilciliği Adına, Ömer Belül -