Siirt'te PKK'nin kış üslenmesine operasyon

Siirt'in Eruh ilçesi Akmeşe köyü Kuyucak Mahallesi bölgesinde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilirken, PKK'ye ait sığınaklar imha edildi.

Ekleme: 03.01.2020 12:15:07 / Güncelleme: 03.01.2020 12:41:49 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Siirt'in Eruh ilçesi Akmeşe köyü Kuyucak Mahallesi bölgesinde PKK'nin kış üslenmesine yönelik bir operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilirken, PKK'ye ait sığınaklar da imha edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "İcra edilen operasyon kapsamında; bölücü terör örgütü mensuplarına ait 3 adet sığınak/barınak bulunmuş olup, sığınaklar içerisinde 3 adet savunma tipi el bombası, bir adet el bombası çantası, bir adet üzerinde saat bulunan zaman ayarlı ve devre kartlı EYP düzeneği, bir adet termal silah dürbünü çok miktarda muhtelif gıda, yaşam ve tıbbi malzeme ve örgütsel doküman ele geçirildi." ifadelerine yer verildi.

Sığınak ve barınakların kullanılamaz hale getirildiği ve Cumhuriyet Savcısının talimatıyla delil niteliği taşımayan malzemelerin olay yerinde imha edildiği belirtilen açıklamada, delil niteliği taşıyan malzemelerin ise muhafaza altına alındığı kaydedildi. (Murat Orhan-İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar