Akşener sert sözlerle yüklenmişti, Mansur Yavaş, ''1 Nisandan sonra açıklayacağım'' dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve o süreçte yaşananlarla ilgili olarak, "Ben bütün yaşananları 1 Nisan’dan sonra açıklayacağım.'' dedi.

Ekleme: 10.03.2024 09:46:18 / Güncelleme: 10.03.2024 09:46:18 / Güncel
Destek için 

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in  “Adaylığı Yavaş’a herkesin önünde teklif ettim ama kendisi millet için o cesareti gösteremedi. Artık o günler geçti. Şimdi o korkaklığını, partimize operasyon çekerek cesarete dönüştürmeye çalışıyor.'' açıklamasına yanıt veren Mansur Yavaş, 

“(Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve o süreçte yaşananlar) Ben bütün yaşananları 1 Nisan’dan sonra açıklayacağım. Haksız bir şekilde üstümüze geliniyor. Bizim gündemimiz şu anda yerel seçimler. Yerel seçimlerin dışına çıkmak ya da çıkılmasında payım olsun istemiyorum. Susmayı tercih ediyorum. Ama inşallah nisan ayında, seçildikten sonra açıklama yapmamız gerekirse bunları da kamuoyuna anlatacağım.

Hiç bu konuya girmiyorum. Çünkü her verdiğiniz cevap bir karşı cevabı gerektiriyor mutlaka. Ben Belediye Başkanı seçildiğimde de bir-iki kez bazı Genel Başkanların açıklamaları olmuştu. Ben siyaset yapmam. Çünkü ben muhatap değilim, belediye başkanıyım. Cevap vermemiştim, aynı bu şekilde devam edeceğim” dedi. 

Etiketler: