Van Muradiye’de HÜDA PAR adayları halkla buluştu

HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Mehdi Oğuz ve Muradiye Belediye Başkan adayı Kazım Bilici, seçim çalışmaları kapsamında Muradiye’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ekleme: 01.03.2024 11:35:06 / Güncelleme: 01.03.2024 11:40:40 / Güncel / Van Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR'ın Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Mehdi Oğuz ve Muradiye Belediye Başkan adayı Kazım Bilici, seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti.

İlçe Başkanı Veysi Ceyhaner ve birçok partiliyle birlikte esnafı ziyaret eden Oğuz ile Bilici, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek seçimler için destek istedi.

HÜDA PAR’ın adaylarına yoğun ilgi gösteren Muradiye halkı, destek sözü verdi.

Muradiye Belediye Başkan adayı Bilici, her bir esnafı tek tek ziyaret ederek, ilçenin sorunlarını dinlediğini ve çözüm için projeler hazırladıklarını belirtti.

Daha yaşanılabilir bir Muradiye için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Bilici, halkın yoğun teveccüh gösterdiğini söyledi.

Büyükşehir ve Muradiye adaylarının kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise, HÜDA PAR'ın siyasi duruşunu takdir ettiklerini belirtti.

Muradiye Belediye Başkan adayı Bilici'yi her zaman yanlarında gördüklerini söyleyen Muradiyeliler,  seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi. (İLKHA)

İlgili Galeriler