Halkı ahlaki olarak yozlaştıran her türlü çirkin ve ahlak dışı eylemleri zihinlerde meşrulaştırma görevi gören gündüz kuşağı programları vatandaşların tüm tepkilerine rağmen yayın hayatlarını sürdürüyorlar.
ATV'de yayınlanan Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında, Erol'un İslam şeriatına dair ifadeleri büyük infiale sebep oldu.
Yaptığı yayınlarla gayri ahlaki vakaları gündeme getirerek aile müesesini dinamitleyen, çarpık ve gayri meşru ilişkileri meşrulaştıran Esra Erol haddini aşarak İslam Şeriatı hakkında skandal ifadelerde bulundu.
ESRA EROL'DAN İSLAM HAZIMSIZLIĞI
Yayına aldığı konuğun "Şeriatın kestiği el acımaz" demesine Erol, "Şeriat burada yok, orta doğuda var." diyerek seyircilerin alkışlarını aldı.
İslam şeriatının adaleti sağlaması, hakkı yerine getirmesi ve adalet sağlandığından vicdanların rahat olacağı anlamına gelmesiyle yaygınlaşmış 'Şeriatın kestiği el acımaz' ifadesi sıkça kullanılan bir atasözüdür. Bu ifadeye bile böyle bir tepki ancak bir din düşmanından gelir diyen kamuoyu, Erol'un ifsad edici programları yetmezmiş gibi İslam dinine de dil uzatması kabul edilebilir olmadığını ifade ediyor.
"BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA"
Sosyal medya kullanıcıları Esra Erol'un bu ifadelerinin bardağı taşıran son damla olduğunu ifade ederek yetkililerin harekete geçmesi için daha neyi beklediğini söyledi.




