• DOLAR 32.555
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2443.801
  • ...
Bingöl AGD`den HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Anadolu Gençlik Derneği Bingöl Şube Başkanı Abdullah Narin, Hür Dava Partisi Solhan İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Narin`i ilçe başkanı Sadrettin Kırım karşıladı.

İslami parti ve STK`ların hassas olmaları gerektiğine dikkat çeken Narin, "Müslümanlar olarak sürekli birbirlerimizi eleştirip yanlışlarımız üzerinde hesaplar yapmanın değil, yapılan çalışmaların olumlu yönlerinde birbirimize yardımcı olmamız gerekir."dedi.
Narin, "Günümüzde yapılan yanlışları görmeyip, çözüm üretmiyoruz. Ancak İslami hassasiyet içinde olan Müslümanları eleştiriyoruz. Bu insafsızlık değil de nedir? Bizler Müslüman olarak, kendimize gelip oyunlara mahal vermeyelim. İslami STK ve Partilerin birbirlerine destek verip küfrün oyunlarına gelmemeleri lazımdır."

Hür Dava Partisi Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip kendi arzularının da İslam`i hassasiyetlere değerin verilmesi ve bu uğurda çalışmaların yapılması olduğunu kaydetti.

AGD şube başkanı Narin, Solhan`da da derneklerinin faaliyetlerini yürütmesi için bir temsilcilik düşündüklerini, bunun için yer arayışında olduklarını kaydetti.
(Behçet Aslan-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir