• DOLAR 32.217
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2448.13
  • ...
Abdüsselam el-Halidi: Kudüs Haftası, Aksa Tufanı devam ederken idrak edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Âlimler Heyeti Gençlik Bölümü Başkan Yardımcısı Abdüsselam el-Halidi, Kudüs Haftası'nın bu yıl Aksa Tufanı savaşı devam ederken gerçekleştiğini söyledi.

Kudüs Haftası'na yönelik değerlendirmelerde bulunan el-Halidi, bu haftanın Aksa Tufanı devam ederken gerçekleşmesinin her Müslüman ve her özgür insan için Aksa'ya destek konusunda bir fırsat olduğunu belirtti.

İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Kudüs Haftası programının hayırlara vesile olmasını dileğini belirten Halidi "Bugün alimlerin, İslami kurum ve kuruluşların Kudüs Haftası etkinliklerinin başlatıldığını duyurduğu konferansta bulunuyoruz. Bu konferans, Aksa Tufanına tanıklık ettiğimiz ortamda, Gazze'deki halkımız ve kardeşlerimize destek için düzenleniyor. Konferansta Kudüs için izlenecek yollar ana hatlarıyla belirlendi." dedi.

Halidi "Yeryüzündeki her Müslümandan ve her özgür insandan, Gazze'deki kardeşlerine desteklerini ifade edecekleri bu haftada aktif bir şekilde rol almalarını istiyoruz. Allah'tan bizi sevdiği ve hoşnut olduğu şeylerde başarılı kılmasını diliyoruz. Gayrimüslimler bile dayanışma içindeyken, Müslümanlar Gazze'deki kardeşleriyle dayanışma mesuliyetini yerine getirmelidir. Uluslararası Kudüs Haftası, öncelikle dünyadaki tüm özgür insanların Aksa ve Gazze'deki kardeşlerimiz için mesuliyetlerini yerine getirmeleri için bir fırsattır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir