• DOLAR 32.237
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2515.623
  • ...
HÜDA PAR'ın Batman belediye başkan adayı kim oldu?  Serkan Ramanlı kimdir? HÜDA PAR Batman ve ilçeleri Belediye başkan adayları...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'da aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Kendi logo ve adaylarıyla seçime girme kararı alan HÜDA PAR, Batman'da Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi. Peki HÜDA PAR'ın Batman ve ilçeleri için Belediye başkan adayları kimler oldu?

HÜDA PAR'IN BATMAN ADAYI SERKAN RAMANLI OLDU

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım programında Batman Belediye Başkan Adaylığına Batman Milletvekili ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı seçildi.

SERKAN RAMANLI KİMDİR?

HÜDA PAR bünyesinde siyaset yapmaya devam eden avukat Serkan Ramanlı, 1980 Batman doğumludur.

İlk, orta ve lise eğitimini Batman'da tamamlayan Ramanlı, Van 100 Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

Batman Barosuna kayıtlı olan Ramanlı, uzun süre baro yönetiminde görev aldı. Partinin birçok kademesinde görev alan Ramanlı,  Halkla İlişkiler ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. Ramanlı halen partinin İnsan Hakları ve Hukuk İşleri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve parti sözcülüğü görevini yürütmektedir. 

Kürt meselesinin çözümüne yönelik çalışmaların da içinde olan  Ramanlı  14 Mayıs 2023 seçimlerinde Batman'dan  milletvekili seçilmiştir.  Evli ve iki çocuk babası olan Ramanlı, iyi derecede İngilizce, Kürtçe ve Arapça biliyor.

 

HÜDA PAR BATMAN İLÇELERİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 

Hasankeyf ilçe Belediye Başkan Adayı: Zeki Çetin

Gercüş İlçe Belediye Başkan Adayı: Süleyman Seyyidoğlu
Kozluk Belediye Başkan Adayı: Hasan Aşkın
Beşiri Belediye Başkan Adayı: Osman Ortaç
Bekirhan Belde Belediye Başkan Adayı: İsmetullah Aksoy
Balpınar Belde Belediye Başkan Adayı:  Hüseyin Söğüt

Bu haberler de ilginizi çekebilir