• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
İşgalciler Filistin Kızılay binasına ateş açtı! Şehitler var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Kızılay, yaptığı açıklamada, işgalcilerin bugün Han Yunus'taki kurumun binasına doğrudan ateş açtığını bildirdi.

Açıklamada, açılan ateş sonucu bir kadın personel dahil olmak üzere 3 kişinin şehit olduğu, en az 3 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

Kızılay, siyonist keskin nişancıların, binlerce yerinden edilmiş insanı barındıran dernek binasına ateş etmeye devam etmesi nedeniyle, ekiplerinin yaralıları Emel Hastanesi'ne nakledemediğine dikkat çekti.

Filistin Kızılay, daha önce, derneğin Han Yunus'taki Emel Hastanesi'nde, işgalin hastane çevresinde devam eden saldırıları nedeniyle tavanın düşmesi sonucu çok sayıda yerinden edilmiş kişinin yaralandığı bildirmişti.

Dernek, ciddi bir gıda kıtlığının yanı sıra, her an tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan yakıt stokunda ciddi bir sıkıntı yaşandığını, hastanenin oksijen stokunun yeniden tükenmek üzere olduğuna dikkat çekmişti.

Kızılay, işgalin devam eden kuşatmasında böbrek hastalarının başka hastanelere nakledilememesi nedeniyle tehlike altında olduğunu belirtmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir