• DOLAR 32.56
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2442.252
  • ...
Umut Der kurban çalışmalarına start verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS- Umut Kervanı Platformuna üye derneklerden Umut Der Tatvan Şubesi kurban çalışmaları için start verdi. Yardım Komisyonu Başkanı Nihat Çeltik ''Kurban kesecek olan vatandaşların, kurbanlarını gönül hoşluğuyla derneklerine teslim edebileceklerini söyledi.

 

Kurban Bayramı hazırları hakkında bilgi veren Umut Der Tatvan Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Nihat Çeltik Kurban Bayramı'nın ilk günü kurban kesimi için çadır kuracaklarını belirterek, ''Bayramın ilk gününde kesim ekiplerimiz ile birlikte eti sıcağı sıcağına dağıtacak olan ekiplerimiz olacak. Elimizde tespiti yapılmış birinci, ikinci ve üçüncü derece olarak adlandırdığımız 450 mağdur aile var. Hedefimiz kurban bayramında bu ailelerin hepsine et yardımı dağıtmaktır. Tabi et yardımının yanında gıda, giysi ve ayakkabı yardımı da yapılacaktır.'' dedi.

 

Bu konuda hayır sahibi ve zengin ailelere büyük bir görev düştüğünü ifade eden Çeltik ''Kurbanlarınızı gönül hoşluğuyla bize teslim edebilirsiniz. Bunun yanında gıda, giysi ve ayakkabı yardımları da yapabilirsiniz. İsterseniz sizlerle beraber bayramın ilk günü mağdur aileleri ziyaret edip yardımınızı yaparsınız'' şeklinde konuştu.

 

Çeltik Son olarak, ''İnşallah hayırseverlerin yapacağı bu yardımlarla mağdur ve içlerinde yetim olan 450 aileyi sevindiririz. Yapacak olacağınız bağışları 0535 643 94 19 ve 0533 203 50 43 nolu telefon numarasıyla bize ulaşabilirsiniz. Şimdiden yapacak olacağınız bağışları Allah'u Teâlâ kabul etsin'' dedi.

Çeltik, hayırseverler için aşağıdaki banka hesap numarasını verdi:

TC ZİRAAT BANKASI
Şube kodu:0441
45099041-5006 (Menderes Beysülen-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir